"Uz tebe smo!"

Reality miljenica javila se iz bolnice, zbog teške situacije u suzama je molila pomoć, a evo kako je sada!

Rada i Rade Vasić Rada i Rade Vasić Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Vasić Rada Vasić Rada i Rade Vasić Rada i Rade Vasić Rada Vasić - 2 Rada Vasić - 1 +0 Mika i Giba Vasić Galerija

Rada Vasić se javila iz bolnice nakon što je prije nekoliko mjeseci objavila vijest da joj se vratio karcinom dojke.

Bračni par Rada Vasić i njezin supruge Rade Vasić proslavili su se sudjelovanjem u nekoliko reality showova u kojima su bili jedni od osebujnijih sudionika, a svojim izjavama i postupcima redovno su nasmijavali hrvatsku, ali i javnost u susjednim nam zemljama.

O njima se malo znalo, sve do nedavno kada se pročulo da je Rada bolesna i nakon što se svojim pratiteljima javila s očajničkim apelom. Naime, opaki karcinom dojke joj se vratio i zbog teških terapija ostala je bez kose. Na TikToku Rada je zamolila za novčanu pomoć jer osim nje i suprug je teško bolestan, otkrila je da su mu otkazali bubrezi.

''Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može. Teško sam se razboljela, nije me bilo, nisam htjela pojavljivat se ovako bez kose, vrlo se loše osjećam. Jako mi je teško, idem na jake kemoterapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet'', ispričala je tada u videu Rada.

Sada se ponovno javila i to fotografijom iz bolnice te je zahvalila sestrama s odjela onkologije na pažnji i ljubaznosti.

"Zahvaljujem se sestrama onkologije Prokuplje na velikoj pažnji i ljubaznosti!", napisala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rada Vasić (@radavasic_official)

"Uz tebe smo Rado!", "Što brži oporavak Rado", "Brz oporavak i sve najbolje želimo", "Svako dobro", poželjeli su joj pratitelji u komentarima.

Iako su mnogi mislili da su svi Vasići u Njemačkoj, gdje im žive djeca Mika i Giba, odnosno sada Ana i Ivana nakon promjene spola, obitelj je zapravo stalno u rodnom selu, Maloj Plani u Srbiji.

Sjećate li se obitelji Vasić?

  • Da, sto puta su me nasmijali!
  • Ne, nisam ljubitelj reality showova.
  • Ne sjećam se, ali neka Rada brzo ozdravi.

Ukupno glasova:

''Prije mi je bio i desna i lijeva ruka, uvijek mi je pomagao, išao sa mnom na u trgovinu, kod liječnika. Sad evo i ja sam se razboljela, a on plače i govori mi: ''Želim ti pomoći, ali ne mogu, bolestan sam.'' Ne može on meni pomoći, a ni ja njemu. Razboljela sam se, dobila sam rak dojke, bila sam na operaciji, ali opet se vratio. Borim se, držim se, ne dam se, kao da nemam ništa'', ispričala je Rada ranije za Telegraf.

Pogledaji ovo Rada i Rade Vasić Celebrity Bili su najpoznatiji reality par u regiji, a sad su u teškoj situaciji i u suzama mole za pomoć: ''Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može...''

Podsjetimo, bračni par Vasić proslavio je 44. godišnjicu braka, a žive u Maloj Plani kraj Prokuplja u Srbiji. Imaju šestero djece, a većinu života proveli su u Njemačkoj.

Rade je tamo svirao s bendom ''Crni gavrani'' dok je Rada radila kao čistačica u policiji.

Osim njih, u realityjima u kojima su sudjelovali, posebnu su pozornost privlačili i njihovi sinovi Mika i Giba koji su prošle godine promijenili spol te se sada zovu Ana i Ivana.

Rada je ranije jegovorila da su ona i muž financijski pomogli Ani i Ivani kod promjene spola u Njemačkoj. Prema kćerima je zaštitnički nastrojena te ne želi previše govoriti o njima jer su je tako zamolile, ali ranije je otkrila kako je Ivana u sretnom braku s Nijemcem, a Ana u vezi već godinu dana, prenosi 24 sata.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus i Dalibor Petko +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus objavila je fotografiju zbog koje neki misle da ima dečka: "Koliko sam u posljednje vrijeme..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen +28 Tiffani Thiessen Nekad i sad Prepoznajete li zvijezdu kultne serije iz 90-ih na novim fotografijama? Nedavno se skinula za svoj 50. rođendan!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene