Jeste li očekivali ovaj popis?

Tko je sve odlučivao o pobjedi Baby Lasagne? Ovo su njihova imena, neka od njih će vas iznenaditi!

Baby Lasagna na Dori 2024 Baby Lasagna na Dori 2024 Livio Andrijic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 +20 Baby Lasagna - 2 Galerija

Uvijek je pitanje tko stoji iza bodova na Dori, a sada se znaju imena onih koji su odlučivali o pobjedi Baby Lasagne.

''Rim Tim Tagi Dim'' danas pjevuši cijela Hrvatska, a nakon pobjede Baby Lasagne na Dori Hrvatska je skočila na visoko drugo mjesto na kladionicama za Eurosong, a iznad nas je trenutačno samo Ukrajina.

Osim četiri hrvatska studija, u finale su se javili i predstavnici četiriju zemalja - Njemačke, Italije, Ukrajine i Islanda.

Pogledaji ovo Dejan Lovren Celebrity Nakon urnebesnih reakcija na izjavu Dejana Lovrena o Baby Lasagni javio se i naš političar, je li aludirao na nogometaša?

Island je bio jedina zemlja koja je našem ovogodišnjem predstavniku dala svih 12 bodova, dok mu je 4 boda dala Njemačka, 10 Ukrajina, a Italija mu nije dala niti jedan bod. 

Jeste li zadovoljni bodovima?

  • Jesam
  • Nisam

Ukupno glasova:

Budući da u izravnom prijenosu nikada ne doznamo tko se zapravo krije u svakom od žirija, koji odlučuju o sudbini naših predstavnika na Eurosongu, tportal poslalo je upit HRT-u.

U Hrvatskoj su glasovi stigli iz četiri centra - Zagreba, Splita, Osijeka i Rijeke, a svi oni dali su najveći broj bodova Baby Lasagni.

U Zagrebu su u žiriju sjedile pjevačice Antonela Doko i Ivana Kindl te glazbena urednica Hrvatskoga radija Jelena Balent, a u Splitu glazbeni urednik HR Radio Split, Eduard Gracin, skladatelj i glazbenik Luka Mrduljaš te pjevačica i bivša pobjednica Dore Albina Grčić.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna oglasio se o pomalo čudnom potezu naših susjeda: "Mislim da su se prepali konkurencije"

U Rijeci je tu bila glazbena novinarka i urednica HR Rijeka Vedrana Lisica Pavlović, glazbeni producent Ivan Popeskić te pjevačica Tina Vukov, dok je u Osijeku ta čast pripala glazbenoj urednici i voditeljici na HR Radio Osijeku Marini Ban, pjevaču, skladatelju i tekstopiscu Zvonimiru Husnjaku, te glazbenom producentu i glazbeniku Branimiru Jovanovcu Baniju.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Hoće li Hrvatska biti domaćin sljedećeg Eurosonga? Postoji mogućnost da se ponovi scenarij iz 2022. godine

A kada je riječ o stranim članovima žirija, u Njemačkoj su to bili novinar podcaster i eurovizijski stručnjak Marcel Stober, novinarka Nela Quandt i eurovizijski stručnjak Wolfgang Merkens, na Islandu radijska voditeljica i DJ Lovísa Rut Kristjánsdóttir, glazbenica Árný Margrét Sævarsdóttir te šef islandske eurovizijske delegacije Felix Bergsson.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 +24 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Celebrity Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 +25 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Celebrity Fani Stipković objavila seksi fotografiju koja je istaknula njezine atribute, a sve je razotkrio raskopčani sako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene