Trenutačno smo drugi!

Hoće li Hrvatska biti domaćin sljedećeg Eurosonga? Postoji mogućnost da se ponovi scenarij iz 2022. godine

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic / CROPIX 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 Baby Lasagna na Dori 2024 - 2 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna, Dora 2024 +18 Baby Lasagna - 9 Galerija

Poslije pobjede Baby Lasagne na Dori te pogleda na trenutačne eurovizijske kladionice, mnogi se pitaju je li moguće da će Eurosong sljedeće godine biti u Hrvatskoj.

Nakon jučerašnje pobjede Baby Lasagne na Dori Hrvatska je skočila na visoko drugo mjesto na kladionicama za Eurosong, a iznad nas je trenutačno samo Ukrajina, dok je treća Italija.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Nekad i sad Pogledajte kako je Baby Lasagna izgledao 2012. godine, s frizurom kakvu je tada imao danas ga je teško zamisliti

No zbog situacije koja se dogodila prije dvije godine, mnogi se sada pitaju hoće li Eurosong sljedeće godine biti u Hrvatskoj, ako na kraju i bude takav poredak.

Podsjetimo, ukrajinska grupa Kalush Orchestra pobijedila je na Eurosongu 2022. s pjesmom ''Stefania''.

Tradicionalno, zemlja pobjednica domaćin je sljedećeg natjecanja, ali to u ovom slučaju nije bilo moguće zbog rata u Ukrajini. Eurosong 2023. održao se u Velikoj Britaniji s obzirom na to da je predstavnik Velike Britanije Sam Ryder bio drugi po redu na Eurosongu 2022.

Upravo zbog tog scenarija i s obzirom na to da rat u Ukrajini još traje, mnogi misle da bi se takva priča ponovno mogla dogoditi.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna završio u suzama nakon pobjede na Dori, ovo ga je posebno dirnulo: "Može malo manje emotivna pitanja?"

No prije svega ostaje vidjeti tko će odnijeti pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, koji se održava 7., 9. i 11. svibnja u Švedskoj, a na kojem nas predstavlja apsolutni favorit Baby Lasagna.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna ide na Eurosong - 3 Baby Lasagna ide na Eurosong - 4 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 +23 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 Celebrity Baby Lasagna ekskluzivno za Dnevnik Nove TV nakon pobjede na Dori: ''Lud je osjećaj, još uvijek pokušavam shvatiti što se dogodilo...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava malog Lorenza - 1 Proslava malog Lorenza - 2 Proslava malog Lorenza - 3 Iris i Marko Livaja - 2 +27 Iris i Marko Livaja Celebrity Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene