Baš fora!

Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Iris i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava malog Lorenza - 1 Proslava malog Lorenza - 2 Proslava malog Lorenza - 3 Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja Marko Livaja i Iris Livaja - 1 Marko Livaja i Iris Livaja - 2 Marko Livaja i Iris Livaja - 4 Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 2 +21 Marko i Iris Livaja - 1 Galerija

Sin Marka Livaje slavio je treći rođendan, a naš nogometaš sa suprugom mu je spremio posebnu tematsku proslavu.

U obitelji Marka Livaje ovog je vikenda bila velika fešta. Njegov sin Lorenzo navršio je tri godine i to su proslavili na poseban način, u društvu najbližih u dječjoj igraonici.

Markova supruga Iris Livaja sve je podijelila i na društvenim mrežama, a posebno je sve raznježila videozapisom napravljenim samo za Lorenza koji je sastavljen od fotografija i snimki od njegovog rođenja do danas.

Tema rođendanske proslave bila je Baby shark, a u tom stilu bilo je uređeno sve, od torte, bočice s vodom za uzvanike pa do balona.

Sviđa li vam se uređenje?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Osim Lorenza, Iris i Marko imaju još i kćer Elizabet, a vjenčali su se 2022. godine u Crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu i to nakon osam godina veze.

Pogledaji ovo Iris i Marko Livaja Celebrity Iris Livaja romantičnom fotografijom obilježila posebnu obljetnicu sa svojim Markom: “Ljubav s tobom!”

Poznato je i kako su mnogi pokušali spriječiti njezinu ljubav s Markom zbog razlike u godinama, a Iris je jednom prilikom o svemu otvoreno progovorila za Slobodnu Dalmaciju.

"Kad sam ga tek upoznala, mislila sam - on je malo mlađi, on je mislio - ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno.

Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. Znali smo da će vrijeme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je", rekla je Iris.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna na Dori 2024 - 5 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 Baby Lasagna na Dori 2024 - 2 +26 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Zanimljivosti Lovren na meti urnebesnih komentara poslije izjave o Baby Lasagni, pogledajte što mu sve pišu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brat Baby Lasagne Martin Purišić - 5 Brat Baby Lasagne Martin Purišić - 4 Brat Baby Lasagne Martin Purišić - 6 Brat Baby Lasagne Martin Purišić - 7 +26 Brat Baby Lasagne Martin Purišić - 8 Celebrity Znate li da Baby Lasagna ima brata? Obojica se bave glazbom, a donedavno su surađivali, evo kako izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene