nikad nije bolje izgledala!

Fani Stipković objavila seksi fotografiju koja je istaknula njezine atribute, a sve je razotkrio raskopčani sako

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 5 +19 Fani Stipković - 2 Galerija

Fani Stipković objavila je na Instagramu novu fotografiju kojom je prikupila komplimente svojih obožavatelja.

Naša najseksi novinarka Fani Stipković oduševila je pratitelje na profilu na Instagramu svojom najnovijom fotografijom, a na kojoj je u prvi plan istaknula svoje obline.

41-godišnja Fani pozirala je u sivom sakou ispod kojeg se jasno nazirao njezin dekolte.

Fani inače u posljednje vrijeme marljivo radi na vraćanju forme što je već nekoliko puta pokazala na svom profilu na Instagramu.

"Povratak u formu nakon trudnoće", napisala je bila Fani uz fotografiju koju je podijelila sa svojim pratiteljima u priči, a na kojoj je pozirala u ružičastom kompletu tajica i uskog topića u kojem je njezin bujni dekolte također došao do izražaja.

Fani je rodila krajem listopada prošle godine, a ona i Fernando sina su nazvali Nicolas. Prije toga, vjenčali su se u rujnu na intimnoj ceremoniji. Par je svoju vezu ispočetka skrivao do javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 6 +26 Baby Lasagna na Dori 2024 - 7 Celebrity Evo kako je Let 3 komentirao Baby Lasagnu, dok su oni bili njegovi glavni favoriti: "Prvi put sam ga neki dan čuo i..."

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna ide na Eurosong - 3 Baby Lasagna ide na Eurosong - 4 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 +23 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 Celebrity Baby Lasagna ekskluzivno za Dnevnik Nove TV nakon pobjede na Dori: ''Lud je osjećaj, još uvijek pokušavam shvatiti što se dogodilo...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene