turbulentni dani u kraljevskoj obitelji

Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom

Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 +20 Kate Middleton i princ Willam Galerija

Kate Middleton zabrinula je javnost nedavno kada je objavljeno da je bila na operaciji, ali sada je Kensingtonska palača objavila najnovije informacije o njezinu zdravlju.

Kate Middleton oporavlja se od operacije abdomena kojoj se podvrgnula u londonskoj klinici prošlog mjeseca, a sada je Kensingtonska palača javila da je princeza od Walesa dobro. 

42-godišnja Kate oporavlja se u obiteljskom domu u Adelaide Cottegeu u Windsoru. Najnovije informacije o njezinu zdravstvenom stanju dolaze nakon što je princ William u posljednji trenutak propustio komemoraciju za pokojnoga grčkog kralja Konstantina u dvorcu Windsor.

Pogledaji ovo Pippa Middleton - 2 Celebrity Dok se njena sestra oporavlja od iznenadne operacije, ona je glavna atrakcija paparazzima jer ju se ne vidi često u ovom izdanju!

Britanski mediji pišu da su osobni razlozi navedeni kao odsutnost princa Williama s tog događaja i više detalja nema, a nije poznato ni je li to povezano s oporavkom njegove supruge Kate. 

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William prvi put bez supruge Kate na dodjeli prestižnih nagrada, ali nije ju zaboravio spomenuti novinarima!

Kralj Charles također je propustio službu zbog tijeka liječenja od raka, a umjesto njega kraljica Camilla vodila je članove kraljevske obitelji kroz događaj.

Prema navodima britanskih medija, Kate neće obavljati službene obveze sve do Uskrsa.

Pogledaji ovo Princ William - 2 Celebrity Princ William još uvijek probavlja šokantne vijesti očeve dijagnoze, ali je oko jedne stvari itekako odlučan: "I on je samo čovjek..."

Njezin povratak na javne dužnosti ovisi o tome što će joj liječnik savjetovati. 

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 +22 Saša Lozar Celebrity Saša Lozar se oglasio nakon debakla na Dori, evo kako je komentirao svoje zadnje mjesto: "Nema filozofije"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 +25 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Celebrity Fani Stipković objavila seksi fotografiju koja je istaknula njezine atribute, a sve je razotkrio raskopčani sako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene