uživao u društvu glumaca

Princ William prvi put bez supruge Kate na dodjeli prestižnih nagrada, ali nije ju zaboravio spomenuti novinarima!

Princ William Princ William Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 11 Princ William - 10 Princ William - 9 Princ William - 7 Princ William - 6 Princ William - 5 Princ William - 4 Princ William - 3 Princ William - 2 Princ William - 1 +20 Princ William Galerija

Princ William bio je gost na dodjeli nagrada BAFTA, a organizatorima se ispričao u ime svoje supruge Kate Middleton jer nije stigla s njim.

Princ William bio je jedan od najuglednijih gostiju na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu.

U baršunastom sakou tamno plave boje, William je prošao crvenim tepihom te mahao okupljenima, a obožavatelji su za njega imali i jedno važno pitanje, je li pogledao film ''Barbie''. William im je odgovorio da nije, a oni su brzo uzvratili da mora dok je on nastavljao dalje.

Očekivano, William je na dodjelu stigao sam jer se njegova supruga Kate Middleton oporavlja od operacije abdomena, a ispričao ju je u njeno ime organizatorima kojima je rekao da joj je žao što ne može prisustvovati.

''Žao mi je što Catherine nije ovdje, zbilja voli BAFTA-u'', rekao je kratko.
William je novinarima priznao da nije pogledao puno nominiranih filmova jer je bio zauzet kod kuće nakon operacije svoje supruge.

''Pogledao sam ih manje nego ikad. Zbog moje žene je to bilo malo... Nadam se da ćemo nadoknaditi gradivo. Večeras ću napraviti popis za gledanje'', rekao je.

Dalje je uživao u društvu glumačkih i drugih zvijezda, a s Cate Blanchett srdačno se pozdravio i uživao u razgovoru dok su sjedili jedno kraj drugoga.

Pogledaji ovo Kralj Charles - 4 Celebrity Kralj Charles snimljen je na putu do londonske bolnice gdje se liječi, tamo ga svaki put dočeka ista scena!

Inače, prošle godine William je na dodjelu stigao s Kate, a snimka njihovog dolaska postala je pravi hit na internetu jer ga je udarila rukom po stražnjici.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +26 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat vratila se na društvene mreže, a novim fotografijama očarala je i našu proslavljenu sportašicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene