ma ovo je sve!

Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +20 Izabel Kovačić i Franka Batelić Galerija

Franka Batelić podijelila je neodoljiv novi audiozapis svoje kćerkice Grete koja je pjevala prošlogodišnji hrvatski hit ''Mama ŠČ''.

Franka Batelić oglasila se na Instagramu s novom pričom koja je na sebi imala crnu pozadinu i zvuk koji je mnoge nasmijao, ali i raznježio.

Naime, snimila je svoju kćerkicu Gretu koja se probudila rano ujutro, a Franka joj je morala pjevati prošlogodišnji hrvatski hit za Euroviziju ''Mama ŠČ''.

''Greta (1). U 6:30 jutros. Ipak je tjedan Dore #mamasc'', napisala je na snimci.

Dok je Franka pjevala stihove ''Mama kupila traktora'', Greta je za njom uzvikivala ''ŠČ!''.

Kako je to zvučalo, poslušajte na Frankinom Instagramu.

A Gretu i sinčića Viktora Franka je dobila u braku s našim bivšim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom. Vjenčali su se 2018. godine, a zajedno su od 2012.

A obitelj Ćorluka nedavno je bila na obiteljskom odmoru gdje su uživali u zimskim radostima. Njihova djeca posebno su se veselila snijegu, ali lokaciju na kojoj su proveli Novu godinu nisu otkrili. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Ermakova - 5 Anna Ermakova - 4 Anna Ermakova - 1 Anna Ermakova - 2 +21 Anna Ermakova - 3 Celebrity Slavni otac ju godinama nije htio priznati, ali s vremenom je postala njegova kopija i ipak se morao predomisliti

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Blake i Robyn Lively - 5 Blake i Robyn Lively - 4 Blake i Robyn Lively - 2 Blake i Robyn Lively - 3 +23 Blake i Robyn Lively - 6 Zanimljivosti Jedna od najljepših glumica snimljena u rijetkom izlasku sa starijom sestrom, razlika od 16 godina među njima jedva se vidi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene