A i požalio je

Slavni otac ju godinama nije htio priznati, ali s vremenom je postala njegova kopija i ipak se morao predomisliti

Anna Ermakova Anna Ermakova Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Ermakova - 5 Anna Ermakova - 4 Anna Ermakova - 1 Anna Ermakova - 2 Anna Ermakova - 3 Anna Ermakova Anna Ermakova Anna Ermakova - 5 Anna Ermakova - 4 Anna Ermakova - 3 +15 Anna Ermakova - 2 Galerija

Isprva Boris Becker nije Annu Ermakovu htio priznati kao svoju kćer jer je tvrdio kako nije njegova, no ipak se godinama kasnije predomislio.

Anna Ermakova, inače kći Borisa Beckera, pozirala je s majkom Angelom na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu.

Nosila je plavu svjetlucavu haljinu s dubokim "V" izrezom, koja je također imala izrez kod noge. 

Manekenka, koja nevjerojatno nalikuje svom ocu, sportskoj zvijezdi tenisa, odrasla je s majkom koja je na festivalu nosila ljubičasti top bez naramenica i satensku suknju koju je iskombinirala s prozirnom crnom bluzom i nizom bisera.

Pogledaji ovo Lilly Becker Celebrity Poznatog bivšeg proglasila je lažljivcem i vragom pa se u badiću s hrabrim dekolteom opustila u društvu njihova sina!

Naime, Boris i Angela su Annu dobili tijekom kratke afere, zapravo nakon što su navodno zajedno proveli samo jednu noć i to 1999. godine, kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret dogodio u spremištu za metle, ali tenisač je kasnije sam otkrio kako se sve dogodilo na stubištu.

Vidite li vi sličnost Anne i Borisa?

  • Da, nalikuju kao jaje jajetu!
  • Nema šanse da pogodim na prvi pogled.

Ukupno glasova:

Bila je to afera koja je uništila njegov tadašnji brak s njemačkom ljepoticom Barbarom Feltus, sina Nou i Eliasa. Boris također ima sina Amadeusa iz braka s Lilly Becker s kojom se vjenčao 2009., a razveo 2018. godine.

Isprva Boris nije Annu htio priznati kao svoju kćer jer je tvrdio kako nije njegova, no ipak se godinama kasnije predomislio.

Pogledaji ovo Boris Becker - 3 inMagazin Status sportske zvijezde odveo ga je u rizični način života i niz pogrešaka u stvarnom svijetu, a dva mjeseca nakon izlaska iz zatvora hrabro je progovorio o svemu

Zajedničko skrbništvo nad Annom dobio je 2007. godine, i to nakon teške sudske bitke s njezinom majkom, ali danas je njihov odnos ipak nešto bolji. U svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" priznao je koliko mu je žao zbog situacije koja mu je uništila brak, ali i što je otežao Annin život.

"Bilo mi je vrlo neugodno i bio sam jako tužan zbog načina na koji se sve dogodilo. To je uništilo moju obitelj. Annina majka i ja morali smo biti roditelji bez započinjanja veze. Sada sam s njezinom majkom u vrlo dobrim odnosima. Ne vidim Annu koliko bih volio, ali radimo na što normalnijem odnosu, a to nije lako s obzirom na sve", priznao je tenisač.

Pogledaji ovo Boris Becker Preporuke Boris Becker na Berlinaleu dva mjeseca nakon izlaska iz zatvora: ''Pogreške su me učinile pametnijim i poniznijim''

Inače, u travnju 2022. Becker je osuđen za skrivanje imovine vrijedne 2 i pol milijuna funti, kako bi izbjegao plaćanje dugova. Zbog posebnog propisa za strane zatvorenike, sredinom prosinca prijevremeno je pušten na slobodu, a nedavno je zaprosio i 23 godine mlađu partnericu Lilian de Carvalho Monteiro.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +26 Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Prija u nikad provokativnijem izdanju na četvrtom koncertu u Osijeku, zna se i koliko košta papreno skup komplet koji je nosila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prometna nesreća Maje Bajamić - 1 Prometna nesreća Maje Bajamić Prometna nesreća Maje Bajamić - 2 Maja Bajamić +25 Maja Bajamić - 2 Celebrity Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene