turbulentan ljubavni život

Teško je bilo pohvatati s kojom je ženom dobio koje dijete, a onda se napokon odlučio smiriti 2018. godine, no o jednoj stvari još šuti

Hugh Grant i Anna Eberstein - 10 Hugh Grant i Anna Eberstein - 10 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anna Eberstein - 11 Hugh Grant i Anna Eberstein - 2 Hugh Grant i Anna Eberstein - 3 Hugh Grant i Anna Eberstein - 1 Hugh Grant i Anna Eberstein - 9 Hugh Grant i Anna Eberstein - 8 Hugh Grant i Anna Eberstein - 4 Hugh Grant i Anna Eberstein - 5 Hugh Grant i Anna Eberstein - 6 Hugh Grant i Anna Eberstein - 7 +19 Hugh Grant i Anna Eberstein - 10 Galerija

Oduvijek je slovio za holivudskog zavodnika, a nakon brojnih afera i zgodnih žena Hugh Grant ljubav je pronašao s Annom Elberstein, ovo je njihova priča.

Hugh Grant oduvijek slovi za pravog holivudskog zavodnika, a poznato je kako je kroz život imao brojne žene i afere.

Prije braka sa švedskom televizijskom producenticom Annom Eberstein, ljubio je brojne žene, a s dvije različite žene ima čak petoro djece i to u pomalo bizarnom vremenskom rasporedu.

Naime, prvo je dobio kćer Tabithu s Tinglang Hong, ugostiteljicom kineskog podrijetla iz Londona, a zatim i sina Felixa, koji je rođen svega tri mjeseca nakon njegova sina Johna Munga s Annom Eberstein. Nakon toga, s Annom je dobio još dvoje djece, jednu kći i godinu dana nakon bebu kojoj spol nikad nisu otkrili, kao ni ime kćeri prije.

Annu je oženio tek 2018. godine nakon što su im se sva djeca već rodila, a vjeruje se da su se upoznali 2012. 

"Trebao sam to učiniti prije. Jednostavno sam sretan. Imam sjajnu ženu. Volim je", rekao je za US Today u lipnju 2018. 

Tingland je upoznao 2011., iste godine rodila im se kći, a već sljedeće godine s dvije je žene uspio imati troje djece. 

Poznato je da za vrijeme mladih dana o braku ni djeci nikako nije razmišljao, ali to se izjalovilo.

U razgovoru za Virgin Radio 2020., otkrio je kako se njegova percepcija braka i djece promijenila posljednjih godina.

"Pa, bio sam u krivu, jednostavno sam bio u krivu", rekao je o svojim mladenačkim danima.

"I djeca, znate. Znao sam kolutati očima. Ljudi bi rekli, ''Oh Hugh, ti to ne razumiješ'', ali bili su u pravu."

Prije ovih žena ljubio je jednu od najljepših, Elizabeth Hurley. Upoznao ju je dok su glumili u španjolskoj produkciji ''Remando Al Viento'' 1988. dok je Grant glumio Lorda Byrona, a Hurley Claire Clairmont.

Bili su zajedno nekoliko godina, a rastali su se 2000. godine no i dalje su prijatelji.

"Ona mi je najbolja prijateljica, nju prvu nazovem kada mi je teško", rekao je Hugh pet godina nakon prekida.

Bivši par razgovara o svemu u životu, a Hurley kaže da za sve savjete ide upravo njemu.

Grant je kao mlad glumio u nizu romantičnih filmova, uključujući ''Četiri vjenčanja i sprovod'', ''Notting Hill'' i ''Prava ljubav''.

U tim vremenima spajali su ga i s ostalim kolegicama glumicama, Martine McCutcheon, Andie MacDowell i Sandrom Bullock, ali Hugh nikada o tome ništa nije govorio.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Tonči Huljić - 4 Jelena Rozga i Tonči Huljić - 1 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 3 Jelena Rozga i Tonči Huljić - 2 +28 Jelena Rozga - 2 Celebrity Rozga i zakopčana do grla izgleda fantastično i bolje no ikad, a prema ovim fotografijama teško bi na prvu pogodili njene godine!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 5 Indira Levak - 1 +28 Indira Levak - 4 Celebrity Pa ovo je stvarno kratko! Indirin mini oufit za energični nastup zbunio je mnoge, je li ovo haljina ili?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene