Seksi ukor!

Zna se što je to Kate rekla Williamu prije nego što ga je udarila po stražnjici pred svima, njemu je nešto promaklo?

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princeza Kate Kate Middleton i princ Willam - 5 Kate Middleton i princ Willam, BAFTA 2019. Kate Middleton i princ Willam - 3 Kate Middleton i princ Willam - 2 Kate Middleton i princ Willam - 1 Kate Middleton Kate Middleton i Jim Embury - 2 Kate Middleton - 2 Kate Middleton +21 Kate Middleton Galerija

Princeza Kate i princ William našli su se na naslovnicama medija nakon ponašanja na dodjeli nagrade BAFTA u Londonu.

Princ William i princeza Kate bili su glavne zvijezde ovogodišnje dodjele nagrade BAFTA u Londonu, a posebice nakon što je ona snimljena u trenutku kada ga je pljesnula po pozadini na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Snimka je postala pravi hit na društvenim mrežama, a obožavatelj kraljevskog para primijetili su i da je prije toga Kate pokušala Williama uhvatiti za ruku, no on ju je izmaknuo.

Sada se oglasio i čitač s usana te otkrio što je Kate rekla prije nego što je izvela drski potez, i otkrio da to nije bila nježna gesta kako se možda isprva činilo. Na početku snimke vidi se da nešto privlači Kateinu pozornost dok dramatično okreće glavu da vidi što se događa iza nje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Prema stručnjaku za čitanje s usana Jeremyju Freemanu, čini se da je Kate rekla Williamu: "Kako ti je to promaklo?"

Jeremy je za Mirror izjavio da je William odgovorio rekavši: "Što?", a Kate mu je potom odgovorila: "Prestani ignorirati", iako se ne može dokučiti na koga se to odnosilo.

"Koga ignoriram?" pitao ju je William prije nego što ga je Kate potapšala po stražnjici.

Njegova analiza pojavila se nakon što je stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla da vjeruje da je to tapkanje bilo nešto poput seksi ukora.

Princeza od Walesa javnost je oduševila i jer je obukla prepravljenu verziju haljine koju je na istom događaju nosila i 2019. godine, a obožavateljima nije promaklo i da je odabrala naušnice iz Zare koje koštaju manje od 16 eura.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 14 Đina Džinović - 13 Đina Džinović - 7 Đina Džinović - 5 +26 Đina Džinović - 4 Celebrity Kći Harisa Džinovića prvo se hvalila zanosnom linijom, a onda jednom fotografijom pokrenula šuškanja!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 u Domu sportova - 6 +27 Let 3 u Domu sportova Zanimljivosti Let 3 posvađao obožavatelje Eurosonga zbog jedne stvari, evo u što su neki uvjereni: "To su Hrvati koji vole svoju zemlju"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene