Opa, ovo nismo očekivali!

Kamere ulovile Kate Middleton u "zločestom" trenutku, pogledajte što je napravila princu Williamu nasred crvenog tepiha!

Kate Middleton i princ Willam - 3 Kate Middleton i princ Willam - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ Willam - 1 Kate Middleton i princ Willam - 2 Kate Middleton i princ Willam - 4 Kate Middleton i princ Willam - 5 Kate Middleton i princ Willam, BAFTA 2019. Kate Middleton i princ Willam - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 +19 Kate Middleton - 2 Galerija

Kate Middleton i princ William prisustvovali su svečanoj dodjeli nagrada BAFTA, gdje su ih kamere ulovile u urnebesnom trenutku.

Princ i princeza od Walesa, Kate i William, tradicionalno su prisustvovali dodjeli nagrada Britanske akademije (BAFTA) u Londonu.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Za tu su se prigodu oboje svečano dotjerali, William je nosio crni smoking, a Kate je zablistala u elegantnoj bijeloj haljini s jednim otkrivenim ramenom.

Dobro raspoloženi i nasmiješeni prošetali su crvenim tepihom mašući okupljenima, a kamere su ih ulovile i u jednom pomalo neočekivanom trenutku.

Naime, Kate je nasred crvenog tepiha spontano pljesnula Williama po stražnjici, a snimka je postala pravi hit na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Obožavatelj kraljevskog para primijetili su i da je prije toga Kate pokušala Williama uhvatiti za ruku, no on ju je izmaknuo.

Princeza od Walesa javnost je oduševila i jer je obukla prepravljenu verziju haljine koju je na istom događaju nosila i 2019. godine, a obožavateljima nije promaklo i da je odabrala naušnice iz Zare, koje koštaju manje od 16 eura.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Petar Grašo, Buga Grašo i Ivan Huljić +1 Buga Grašov i Viktorija Rađa Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše nije propustila krštenje nećakinje, a došla je u društvu 8 godina mlađeg, naočitog supruga

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 2 +28 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Celebrity Žanamari je u prozirnim tajicama istaknula ubojitu figuru, ali pratitelji su zbog viđenog izrazili zabrinutost za njezino zdravlje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene