Wow!

Nagrađena oskarovka iznenadila zanimljivim detaljem na svojoj odjevnoj kombinaciji, izgleda vrlo realistično!

Cate Blanchett - 2 Cate Blanchett - 2 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Cate Blanchett - 5 Cate Blanchett - 4 Cate Blanchett - 3 Cate Blanchett - 6 Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) +9 Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Cate Blanchett zasjala je na crvenom tepihu u Veneciji u crnom uskom kombinezonu, a svu pažnju ukrao je poseban detalj na njezinom dekolteu.

53-godišnja dobitnica Oscara Cate Blanchett pojavila se u četvrtak na premijeri povratničkog filma ''Tár'' redatelja Todda Fielda u odjevnoj kombinaciji poput divne hodajuće vaze.

Pogledaj i ovo showbuzz isplatilo se! Dok je čitav svijet brujao o njegovoj skandal vezi, on je po pet sati dnevno sjedio na šminkanju zbog ove uloge

U crnom baršunastom korzetu punjenom živopisnim nizom ručno oslikanog cvijeća koji je ukrao svu pažnju glumica je zasjala na Venecijanskom festivalu. Ostatak kombinezona istaknuo je njene vitke noge i figuru.

Australska glumica glumom se počela baviti prije 25 godina radeći u kazalištu, na filmu i televiziji, a može se pohvaliti i s dva osvojena Oscara, tri BAFTA-e, tri SAG nagrade, Ordenom Australije te mnogim drugim priznanjima za svoj veliki doprinos umjetnosti.

Cate je jedna od najpopularnijih glumačkih zvijezda današnjice i njezina se imovina procjenjuje na 85 milijuna dolara, a to je zaradila snimajući hit-filmove poput trilogije "Gospodar prstenova", "Blue Jasmine" ili "Carol".

Cate je u veljači bilježila lijepe uspjehe, i to nakon što je primila Počasnu nagradu na 47. dodjeli filmskih nagrada Cesar u Parizu, a upravo je ona i druga najmlađa dobitnica nagrade u povijesti, što je najveća čast koju dodjeljuje prestižni Film u Lincoln Centru, jednoj od najvećih umjetničkih organizacija u SAD-u.

2008. Cate je odlučila više pažnje posvetiti svojoj obitelji, a dočekala je i trećeg sina Ingatiusa. Obitelj se preselila u Australiju, gdje je kupila multimilijunski vrijedno imanje. Zbog posvećenosti obitelji, u tom je periodu njziena glumačka karijera počela gubiti na svom sjaju i zamahu, no ne zadugo.

Osim Ingatiusa, u braku s Andrewom Uptonom glumica ima i još dva sina i kćerku, Edith, Dashiella i Romana.

Ova vrsna glumica specifične ljepote svojim je životnim putem i osobnim životom dokazala kako skandali nisu potrebni za uspjeh u Hollywoodu, već da je sirovi talent sasvim dovoljan. U svakom slučaju, očekujemo da Cate i sljedećih desetljeća nastavi osvajati i svojom pojavom i svojim ulogama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +28 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput na druženju s najdražom publikom uhvaćena bez filtera i fotošopa, evo kako izgleda kraljica hrvatskih svadbi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 1 +26 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić sjela na rub ceste pa pokazala s kim je odsjela u luksuznom hotelu: ''Čarobno kao čarobno jutro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene