Obožavatelji ga podržali

Saša Lozar se oglasio nakon debakla na Dori, evo kako je komentirao svoje zadnje mjesto: "Nema filozofije"

Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Vanesa Pandzic/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar +16 Saša Lozar Galerija

Saša Lozar se na društvenim mrežama osvrnuo na Doru, na kojoj je ove godine dobio najmanje bodova i završio na zadnjem mjestu.

Pjevač Saša Lozar ove godine se na Dori predstavio s pjesmom "Ne plačem zbog nje", s kojom je u finalu natjecanja završio na zadnjem mjestu.

Sveukupno je dobio 6 bodova, 5 od publike i 1 od žirija.

Pogledaji ovo Severina i Saša Lozar Celebrity Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

Nakon debakla na Dori, Saša se oglasio na svojem profilu na Instagramu.

"Ajmo dalje! Nekad si prvi, nekad si zadnji. Nema filozofije", napisao je uz svoju fotografiju s nastupa na Dori, a u komentarima je dobio brojne poruke podrške.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

"Pjesma je odlična, Dora je postala sve samo ne ono što bi trebala biti. Pjesma je predobra za ono što se tamo izvodilo", "Meni si i dalje odličan, sa ili bez Dore!", "Obično pjesma koja ne bude izabrana na Doru bude hit, a ova hoće", "Udri brigu na veselje kaj sad... nije smak svijeta", "Skidam ti kapu. Svaka čast. Samo tako", "Prva ili zadnja, svejedno volim slušati ovu stvar", pisali su mu obožavatelji.

Što vi kažete?

Sviđa li vam se pjesma "Ne plačem zbog nje" s kojom je Saša Lozar nastupio na Dori?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Sašin nastup u prvom polufinalu Dore postao je viralan zbog falša koji je otpjevao i njegova je izvedba uoči finala bila treća najgledanija od finalista, nakon pobjednika Baby Lasagne i Leta 3.

Pogledaji ovo eugen, Dora 2024 Zanimljivosti Saša Lozar nije jedini: Kompilacija falševa s Dore sve je što trebate čuti nakon prvog polufinala!

On se tada našalio na svoj račun.

"Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. Shit happens. Vidimo se u finalu! Još je k tome veljača, mačke će me razumjeti", poručio je Saša u pričama na Instagramu.

Inače, Saši je ovo drugi nastup na Dori. Prvi put je na Dori bio 2005. godine, s tadašnjim kolegama iz boy benda Tinom Samardžićem i Damirom Kedžom, a tada su s pjesmom "Zašto" završili na 10. mjestu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Pervan Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra Željko Pervan Željko Pervan +15 Željko Pervan Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 +25 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Celebrity Fani Stipković objavila seksi fotografiju koja je istaknula njezine atribute, a sve je razotkrio raskopčani sako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene