Oglasio se i eugen!

Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

Severina i Saša Lozar Severina i Saša Lozar Vanesa Pandzic / CROPIX 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar na Instagramu Saša Lozar i Severina Dora 2024. Dora 2024. Dora 2024. - 10 Dora 2024. - 8 Dora 2024. - 7 Dora 2024. - 5 Dora 2024. - 4 Dora 2024. - 3 +15 Dora 2024. - 2 Galerija

Saša Lozar i eugen javno su se ispričali Severini zbog neumjesnih komentara koje su joj izrekli nakon proglašenja finalista na Dori.

Prvu polufinalnu večer Dore obilježio je, osim ostalog, i trenutak u kojem je Severina natjecateljima dijelila jaja koja je Let 3 donio kao scenske rekvizite, no neki ih nisu htjeli prihvatiti.

Prvi ih je odbio Vinko Ćemeraš, zatim i Battifiaca, koji joj je rekao:

"Hvala lijepa, već ih imam dva", a isto je komentirao i Saša Lozar.

Pogledaji ovo Saša Lozar Celebrity Društvene mreže vrve forama na račun falša Saše Lozara, oglasio se i on: "Bolje biti viralan nego sterilan!"

Zatim je i eugen, koji inzistira da se potpisuje malim slovom, Severini vratio jaje uz komentar: "Mislim da tebi držanje jaja bolje stoji."
Ona se na to nasmijala i zagrlila ga, ali njegov komentar razljutio je hrvatsku javnost te se sada Severini javno ispričao.

''Jako je nespretno ispalo i izvučeno je iz konteksta. Odnosilo se na cijelu priču s pilićima i Severinom za ženi s druge planete. Jaje također simbolizira i pilića, novi život, dijete. Ja Severinu volim od kada znam za sebe i žao mi je da se izvlače ovakve konotacije. Osuđujem svaki oblik seksizma i šovinizma. Tko me imalo bolje poznaje, zna to'', rekao je pjevač za 24 sata.

Osim njega, na društvenim mrežama oglasio se i Saša Lozar te je na svojoj priči također napisao javnu ispriku Severini.

''U životu postoje momenti u kojima se pretjera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što NIKAD ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povrijedio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namjera. Oprosti'', napisao je.

Je li se Saša trebao ispričati Severini?

  • Da, komentar je bio nepotreban
  • Ne, bilo je očito da je sve zezancija

Ukupno glasova:

Podsjetimo, večeras se održava druga polufinalna večer nakon koje ćemo znati kojih 16 finalista se u nedjelju, 25. veljače, natječe za statuu Dore.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson +5 Paul Anderson Nekad i sad Šokantne fotografije glumca iz hit-serije obilaze svijet, droge su itekako ostavile traga na njegovu izgledu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 1 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 2 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 3 +25 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 4 Celebrity Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene