opasno dobri

Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Tonci Plazibat/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 1 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 2 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 3 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 4 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 5 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 6 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 7 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 8 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 9 +19 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 10 Galerija

Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali su u restoranu u Dubrovniku, a nakon večere pozirali su s policajacima.

Chefovi Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin udružili su snage u kuhinji.

Omiljeni trojac iz žirija showa MasterChef u srijedu i četvrtak kuhao je u dubrovačkom restoranu Konavoski dvori, koji je zbog njih dvije večeri zaredom bio ispunjen do zadnjeg mjesta. Obje večeri pripremili su meni s pet sljedova, a zadovoljni izrazi lica gostiju najbolje govore o njihovim kulinarskim sposobnostima.

Fotografije s večere pogledajte u galeriji.

Chefovi su se nakon večere oglasili u Instagram Storyjima, gdje su sva trojica podijelila fotografiju na kojoj nasmijani poziraju s policajcima.

Pogledaji ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

Zanimljivo je da se Melkior, Stjepan i Damir nisu poznavali dok ih nije spojio MaterChef, a s vremenom su postali pravi prijatelji.

"Upoznali smo se na audiciji u jednoj sobici i bilo nam je super. Zezali smo se i vjerujem da nitko od nas nije ni pomislio da ćemo ovo sve zajedno proći", prisjetio se jednom prilikom Damir.

Pratite li show MasterChef?

  • Da i jedva čekam novu sezonu!
  • Ne

Ukupno glasova:

"Prve sezone jako smo se puno družili i to je bila poanta cijelog snimanja MasterChefa. Mi smo se prije snimanja družili mjesec i pol dana, svaki dan. Došli smo u Zagreb i samo se družili, išli na kave, jedni kod drugih, da se zapravo upoznamo", ispričao nam je Melkior.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

"Rekao bih da smo se od prvog dana jako dobro povezali. Smatram da se sve nekako poklopilo i hvala dragom Bogu što me spojio s takvim ljudima, danas prijateljima", istaknuo je Stjepan.

Sva trojica ispričala su nam i kako se iza kamera slažu jednako dobro kao i pred njima.

"Tu smo jedan za drugoga kad god treba, privatno i poslovno. Mogu reći da sam stvarno dobio prijatelje za cijeli život. To je blagoslov", zaključio je Stjepan.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Dora 2024. - 1 +10 Dora 2024. - 2 Celebrity Društvene mreže vrve forama na račun falša Saše Lozara, oglasio se i on: "Bolje biti viralan nego sterilan!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson +5 Paul Anderson Nekad i sad Šokantne fotografije glumca iz hit-serije obilaze svijet, droge su itekako ostavile traga na njegovu izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene