Spojio ih je show

Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Damir Krajac/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin, Melkior Bašić Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Weekend media festival, Damir Tomljanović Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Melkior Bašić Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić +19 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Galerija

Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin upoznali su se u MasterChefu i postali su pravi prijatelji.

Chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin osvojili su simpatije gledatelja MatsreChefa u kojem su članovi žirija.

Show ih je i međusobno povezao te su od kolega postali pravi prijatelji, a sada je osvanula fotografija s njihova zadnjeg druženja.

Objavio ju je Damir u pričama na svojem profilu na Instagramu, a okupili su se u jednoj konobi te su pozirali za stolom, nasmijani i siti.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Melkior Bašić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

Zanimljivo je da se chefovi prije MasterChefa uopće nisu poznavali.

"Upoznali smo se osobno na audiciji u jednoj sobici i bilo nam je super. Zezali smo se i vjerujem da nitko od nas niti nije pomislio da ćemo ovo sve zajedno proći", prisjetio se jednom prilikom Damir.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Tomljanović (@tomljanovicd)

"Prve sezone smo se jako puno družili i to je bila poanta cijelog snimanja to jest MasterChefa. Mi smo se prije snimanja družili mjesec i pol dana, svaki dan. Došli smo u Zagreb i samo se družili, išli na kave, jedni kod drugih, da se zapravo upoznamo", ispričao nam je Melkior.

Pogledaji ovo Damir Tomljanović Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga najiskusnijeg člana žirija MasterChefa, rijetko je pokazuje, no poznato je čime je izluđuje!

"Rekao bih da smo se od prvog dana jako dobro povezali. Smatram da se sve nekako poklopilo i hvala dragom Bogu što me spojio s takvim ljudima, prijateljima danas", istaknuo je Stjepan.

Sva trojica su nam ispričala i kako se iza kamera slažu jednako dobro kao i pred njima.

Pogledaji ovo Stjepan i Katarina Vukadin Celebrity Stjepan iz MasterChefa otkrio spol drugog djeteta koje čeka sa suprugom: "Jedva čekam, osjećaj je prekrasan!"

"Tu smo jedan za drugoga kad god treba. Privatno i poslovno. Mogu reći da sam stvarno dobio prijatelje za cijeli život. To je blagoslov", zaključio je Stjepan.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern - 16 Laura Dern - 15 +18 Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Leko i Ivana Jerko Leko Jerko Leko i Iva Šarić Jerko Leko i Iva Šarić +10 Jerko Leko i Iva Šarić Celebrity Bivši Vatreni Jerko Leko u tajnosti dobio treće dijete, evo i tko je njegova nova partnerica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene