Evo i kada stiže prinova

Stjepan iz MasterChefa otkrio spol drugog djeteta koje čeka sa suprugom: "Jedva čekam, osjećaj je prekrasan!"

Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin i Luka Veić Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 Stjepan Vukadin - 5 Stjepan Vukadin - 7 +19 Stjepan Vukadin - 8 Galerija

Stjepan Vuikadin i njegova supruga Katarina u slatkom su iščekivanju drugog djeteta, a on je sada otkrio i spol bebe.

Najmlađi član žirija showa MasterChef, chef Stjepan Vukadin, pred sam kraj prošle godine objavio je da sa suprugom Katarinom čeka drugo dijete.

Sada je otkrio i da, nakon sinčića Gabriela, u obitelj stiže kćerkica.

"Supruga je u početku bila uvjerena da je dječak, pa tako i mi svi, ali ipak nas je jako pozitivno iznenadila vijest da čekamo curicu. Mogu reći da sam oduvijek želio djevojčicu jer baš me zanima taj osjećaj, svi kažu da otac i kćer imaju tu neku posebnu vezu. Jedva čekam upoznati svoju princezu", rekao je Stjepan za Story te je istaknuo i kako nije mogao poželjeti ljepši dar u 2024. od dolaska bebe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

"Ljetos smo doznali da je supruga trudna, i to dok sam snimao u Zagrebu. Osjećaj je prekrasan! Termin je na proljeće, što je prilično blizu", dodao je.

Istaknuo je i kako je maleni Gabriel uzbuđen zbog dolaska sestrice.

"Gabriel je odmah prihvatio da mu stiže društvo i od početka mazi i ljubi mamin trbuh. U tome su nam puno pomogle i priče na tu temu, da ga pripremimo na to da će biti veliki braco", kazao je Stjepan, a dodao je i kako se nada da sinčić neće biti ljubomoran.

Inače, Stjepan je u posljednjoj sezoni showa MasterChefa slavio jer je pobijedio kandidat kojemu je on bio mentor, Luka Veić. Uz njega smo u žiriju gledali još chefove Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković +25 Dominik i Helena Livaković - 2 Celebrity Evo koje su ime Dominik Livaković i lijepa supruga dali sinčiću, iza njega se krije posebno značenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 9 +25 Severina i Davor Grgin - 7 Celebrity Severina otputovala u daleke krajeve pa objavila spektakularne fotke u bikiniju: "Zima, zima, e pa šta je!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene