Njega je to usrećilo

Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern i Billy Bob Thornton Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern - 16 Laura Dern - 15 Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Laura Dern - 13 Laura Dern - 12 Laura Dern - 11 Laura Dern - 9 Laura Dern - 10 +12 Laura Dern - 7 Galerija

Laura Dern i Billy Bob Thornton bili su zajedno kada ju je on iznenada napustio zbog Angeline Jolie.

Vijest o braku Angeline Jolie i Billyja Boba Thorntona šokirala je javnost i njihove obožavatelje tijekom 2000-ih godina jer sve do tog trenutka nitko nije ni znao da su par.

Angelina i 20 godina stariji Billy bili su oboje u vezama s drugim partnerima kada su započeli svoju romansu. On je ljubio slavnu Lauru Dern, kojoj je vijest o braku njezina dotadašnjeg partnera vjerojatno najteže pala. Njih dvoje upoznalo se 1997. godine prilikom gostovanja u showu Ellen DeGeneres, i to u kultnoj epizodi u kojoj je slavna voditeljica otkrila da zapravo voli žene. Laura je tada bila finalizirala razvod s Jeffom Goldblumom, a Billy je prolazio kroz razvod od svoje četvrte supruge.

Nedugo nakon upoznavanja počeli su živjeti zajedno, planirali su obitelj i zaručili se, no svemu je došao kraj 1999. godine kada je Billy upoznao Angelinu na setu filma "Kontrolori leta". On se tada iselio iz svoje i Laurine kuće, a da je o tome nije obavijestio, te je sljedeće što je ona čula bila vijest da su se Billy i Angelina vjenčali 2000. godine u Las Vegasu.

"Otišla sam od kuće da bih radila na novom filmu, a dok sam bila odsutna, moj se dečko oženio i ja više nikada nisam čula niti jednu riječ od njega. To je kao iznenadna smrt. Ni za koga nema objašnjenja niti službenog kraja", izjavila je Laura svojevremeno za magazin Talk.

Pogledaji ovo Laura Dern - 6 Celebrity Djetinjstvo joj je obilježila obiteljska tragedija, a najveći udarac dobila je kad je iz medija saznala da joj se zaručnik oženio drugom!

Billy je o toj situaciji tek kasnije progovorio i priznao da mu je žao što je to tako izveo.

"Drugi će možda reći da sam ostavio svoju djevojku i oženio se nekom drugom. Ali mene i nekog drugog to je činilo sretnim. Žao mi je što je to izazvalo bol", priznao je jednom prilikom.

Zanimljivo je da su se Laura i Angelina otprije poznavale i da je starija glumica čak čuvala mlađu.

"John Voight moj je prijatelj, tako da se sjećam da je Laura čuvala Angelinu jednu večer kada je imala osam, a Angelina dvije godine jer smo on i ja radili na filmu 'Povratak veterana'. Odsjeli smo u kući režisera Hala Ashbyja, pa smo zamolili Lauru da dođe pričuvati Angie", ispričao je Laurin otac, slavni glumac Bruce Dern.

Pogledaji ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 Nekad i sad Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Prekid Laure i Billyja svojevremeno je javno komentirala i njezina prijateljica, pjevačica Melissa Etheridge.

"Bila sam tu kada Angelina nije radila lijepe stvari Lauri Dern. Pomogla sam joj da se iseli iz kuće u kojoj je živjela sa Billyjem Bobom, doslovno sam morala provaliti u njihov dom da bih iznijela njezine stvari, toliko je gadno bilo da nije mogla sama otići tamo", otkrila je Melissa.

Laura se kasnije udala za glazbenika Bena Harpera i s njim dobila dvoje djece prije nego što su se razveli, a do razvoda Billyja i Angeline došlo je 2002. godine i on je prestao izlaziti sa slavnim ženama. Od 2014. godine u braku je sa šminkericom Connie Angland.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 2 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 6 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 8 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 7 +25 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 10 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih vaterpolista pao je u zagrljaj svojoj djevojci, a njegov potez posebno je sve raznježio!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 26 Aleksandra Prijović - 19 +26 Aleksandra Prijović - 17 Zanimljivosti Evo koliko je Prija zaradila od pet koncerata u Osijeku, cifra je ipak manja od one vrtoglave iz Zagreba: "Mnogi joj savjetovali da sreže troškove"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene