povukao se

Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Angelina Jolie i James Haven - 2 Angelina Jolie i James Haven - 2 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju James Haven - 6 James Haven - 2 James Haven - 3 James Haven - 5 James Haven - 4 James Haven - 7 James Haven - 1 Angelina Jolie i James Haven - 7 Angelina Jolie i James Haven - 6 Angelina Jolie i James Haven - 5 +7 Angelina Jolie i James Haven - 3 Galerija

Angelina Jolie i njezin brat James Haven 2000. godine poljubili su se na crvenom tepihu i zaprepastili javnost, a on se nekoliko godina poslije povukao od svjetla reflektora.

Iako je ime Angeline Jolie poznato u cijelom svijetu, manje ljudi zna da ta slavna glumica ima i brata Jamesa Havena koji je početkom 2000-ih godina s njom žario i palio pod svjetlima reflektora.

Sa sestrom Angelinom nekoć je obilazio brojna svečana događanja, a mnogi još dobro pamte i njihov poljubac na crvenom tepihu 2000. godine, koji je zaprepastio javnost.

Neko je vrijeme i čuvao sestrinih šestero djece sve dok se ona nije rastala od Brada Pitta, a posljednjih nekoliko godina sa sestrom više nije u najboljim odnosima.

"Angelina i James potpuno su se udaljili. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomogao joj je odgojiti djecu i posvećivao je njezinoj obitelji uvijek puno vremena. Odjednom su bez posebnog razloga prestali razgovarati te su se udaljili. Samo oni znaju što se zaista dogodilo", ispričao je jednom izvor blizak slavnoj glumici.

Haven je duže od 10 godina u vezi s Ashley Reign, a dok je još bio blizak s Angelinom, djevojku je vodio na premijere njezinih filmova.

Iz javnosti se povukao te ga se vrlo rijetko vidi, a na fotografijama od posljednjih nekoliko godina koje su uhvatili paparazzi gotovo je neprepoznatljiv s kapom i sunčanim naočalama kao modnim detaljima.

Zanimljivo je da James i Angelina nose različita prezimena, a evo i zašto.

Jolie i Haven odlučili su odbaciti očevo prezime Voight kako bi uzeli majčino prezime Bertrand prije nego što su se proslavili u showbiz industriji.

No na kraju James i Angelina za svoja prezimena legalno su upisali svoja srednja imena. Glumica se tako otada preziva Jolie, što a na francuskom znači 'lijepa', a njezin brat istaknuo je ime Haven, koje znači 'utočište'.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se pohvalila prvom fotkom sa Sejšela pa pokazala apartman u kojem odsjeda s obitelji, čak je i Bloom dobio svoju kupaonicu!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Reneé Rapp - 1 Reneé Rapp - 4 Reneé Rapp Reneé Rapp +13 Reneé Rapp Celebrity Veselu glumicu snimili su u jednoj od najgorih mogućih situacija, a čak ni tada nije se htjela odvojiti od onoga što je nosila u ruci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene