godinama se skriva

Nekada se pred kamerama ljubio sa svojom sestrom, a sada su ga paparazzi ulovili u rijetkom izlasku iz kuće

James Haven James Haven Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju James Haven James Haven Voight - 1 James Haven Voight - 2 James Haven Voight - 3 James Haven Voight Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty) Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty Images) +0 James Haven Galerija

Brat Angeline Jolie, James Haven, nekad je sa sestrom obilazio razne događaje, a svi pamte i njihov poljubac na crvenom tepihu, no zadnjih se godina skriva od javnosti i sada su ga paparazzi ulovili u rijetkom izlasku.

Brat holivudske glumice Angeline Jolie, 49-godišnji James Haven, snimljen je u šetnji Los Angelesom, a ovo su prve njegove fotografije nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie što kažete na transformaciju? Angelina Jolie potpuno je promijenila svoj imidž: Od prepoznatljive brinete postala je plavuša, kako joj stoji ova boja?

Iako dolazi iz slavne holivudske obitelji, sin glumca Jona Voighta i pokojne glumica Marcheline Bertrand ne voli medijsku pažnju i već se godinama skriva od javnosti, no nije oduvijek bio tako povučen.

Sa sestrom Angelinom nekoć je obilazio brojna svečana događanja, a mnogi još dobro pamte i njihov poljubac na crvenom tepihu 2000. godine, o kojem mediji još danas pišu. Neko je vrijeme i čuvao sestrinih šestero djece sve dok se ona nije rastala od Brada Pitta, a otkako je "otpušten" s tog posla, rijetko ga se može vidjeti u javnosti te s Angelinom navodno više nije u najboljim odnosima.

"Angelina i James potpuno su se udaljili. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomogao joj je odgojiti djecu i posvećivao je njezinoj obitelji uvijek puno vremena. Odjednom su bez posebnog razloga prestali razgovarati te su se udaljili. Samo oni znaju što se zaista dogodilo", ispričao je izvor blizak slavnoj glumici.

Haven je više od 10 godina u vezi s Ashley Reign, a dok je još bio blizak s Angelinom, djevojku je vodio na premijere njezinih filmova.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar i Andrea Dragojević Petar Dragojević sa suprugom i bebom (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Andrea Dragojević Petar i Oliver Dragojević +9 Petar Dragojević - 1 Celebrity Nećak Olivera Dragojevića sa zgodnom suprugom ima petero djece, a ona je zbog njega nedavno napravila neočekivani javni istup!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa Dino i Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa +2 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Celebrity Viktorija Rađa u bikiniju pokazala opake trbušnjake, no suprug Dino imao je jednu pritužbu: "Niti bravo..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene