Svi bili rasprodani!

Evo koliko je Prija zaradila od pet koncerata u Osijeku, cifra je ipak manja od one vrtoglave iz Zagreba: "Mnogi joj savjetovali da sreže troškove"

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivan Perić/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 26 Aleksandra Prijović - 19 Aleksandra Prijović - 17 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 5 +20 Aleksandra Prijović - 3 Galerija

Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u osječkom Gradskom vrtu, a sada su prema prvim slobodnim procjenama poznate i cifre koje je zaradila.

Aleksandra Prijović održala je pet koncerta u Osijeku na kojima ju je u dvorani Gradski vrt ukupno slušalo i gledalo 25 tisuća ljudi, a sada je poznato i koliko je zaradila od toga.

Dvorana u kojoj su se koncerti održavali može primiti kapacitet od 6500 tisuća ljudi, no na Aleksandrinim koncertima bilo je nešto manje ljudi zbog barskih stolova koji su zauzeli dodatni prostor.

"Svaka večer je bila rasprodana. Otprilike je bilo oko 5000 obožavatelja na svakom koncertu", potvrdili su organizatori za 24 sata.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Aleksandra Prijović posjetila svoju školu u Belom Manastiru, pogledajte kakav su joj doček priredili!

Prema prvim slobodnim procjenama pjevačica je zaradila 875 tisuća eura, cijena najpovoljnije karte iznosila je 25, a one najskuplje 45 eura. No kada se oduzmu troškovi koje je morala izdvojiti za zakup dvorane, bend, scenografiju i osvjetljenje, spomenuti iznos je ipak nešto manji. Prema cjeniku dvorane, najam prostora je platila oko 50 tisuća eura.

"Najam velike dvorane s tribinama u Nastavno-športskoj dvorani Gradski vrt po jednom koncertu iznosi 9954,21 eura s PDV-om. U 2023. godini u dvoranama kojima upravljaju Športski objekti održano je 16 koncerata, od toga devet u velikoj dvorani Gradski vrt. Zarada Športskih objekata po jednom iznajmljivanju iznosi oko pet tisuća eura", izjavio je za Glas Slavonije Robert Seligman, direktor Športskih objekata, koji upravljaju dvoranom Gradski vrt.

Je li vas iznenadila Aleksandrina zarada u Osijeku?

  • Malo da!
  • Zaslužila je to!
  • Trebala je i više!

Ukupno glasova:

Pritom je dodao da najmoprimac, odnosno Aleksandra je morala platiti korištenje dvorane, prijavu događaja MUP-u, osigurati zaštitare i redare te dežurnu liječničku službu. Imala je i obvezu napraviti policu osiguranja posjetitelja u slučaju nesretnog slučaja i odgovornosti za stvari, dok su se športski objekti morali pobrinuti za nesmetani ulazak u dvoranu, garderobe sa sanitarnim uređajima, internetsku mrežu i dežurno osoblje.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Clubzone Prijović nastavlja turneju po Hrvatskoj, uskoro dolazi u Rijeku i Varaždin, ovo su datumi!

Prema pisanju nekih srpskih medija Aleksandra je morala uložiti u kostime i produkciju, a navodno su njezini bliski prijatelji i članovi obitelji pokušali sugerirati da ne potroši previše. Ovako je ukupan iznos koji je zaradio iznosio oko pola milijuna eura. 

"Samo za stilista, odjevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njen izgled izdvojila je više od 50.000 eura! Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njenog koncerta otišla sretna. Zbog toga je trenutno najpopularnija, najuspješnija i najplaćenija naša pjevačica. Mnogi su joj savjetovali da sreže troškove, da angažira jeftiniju produkciju, da iznajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od 10.000 eura, ali ona nije željela ni čuti. Svjesna činjenice da živi svoj najveći san koji joj se možda nikada više neće ponoviti, želi da zauvijek iza njenih koncerata ostanu videosnimke kao svjedočanstvo jednog vremena i njenog vrtoglavog uspjeha", otkrio je izvor blizak Aleksandri za Mondo.rs.

Podsjetimo, Aleksandra je prema procjenama od prodaje karata za pet rasprodanih koncerata u Zagrebu krajem prošle godine zaradila oko 2,780.000 eura.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene