Topla dobrodošlica

Aleksandra Prijović posjetila svoju školu u Belom Manastiru, pogledajte kakav su joj doček priredili!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 8 Aleksandra Prijović - 9 +19 Aleksandra Prijović - 10 Galerija

Aleksandra Prijović odrasla je u Belom Manastiru, pa je iskoristila pauzu od koncerata u Osijeku za posjet svojoj školi.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u Osijeku, u sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada".

Tom je priliko posjetila i svoju školu u Belom Manastiru, u kojem je odrasla.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 1 Celebrity U Gradskom vrtu osvanule poruke zahvale za Priju, vidi se koliko znači svojim obožavateljima: "Ti si naš san!"

Aleksandri su u njezinoj školi priredili toplu dobrodošlicu i dočekali su je s buketom cvijeća, a na TikToku je osvanula i fotografija na kojoj pozira sa zaposlenicama ustanove.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Inače, Prijovićki su se na koncertima u Osijeku pridružili i brojni gostujući pjevači, uključujući i njezinu majku Borku Mihajlović, koja je nekad bila zvijezda u Slavoniji i Baranji i jedna od najpopularnijih pjevačica na brojnim slavljima i zabavama.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović s bakom i djedom - 2 Celebrity Prijović objavila preslatki selfie s bakom i djedom, evo i tko je od njih dvoje veći Aleksandrin fan!

Aleksandra je najavila i koncerte u Rijeci i Varaždinu, kao nastavak svoje turneje u Hrvatskoj.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kći Karmele Vukov-Colić Rea Vukov-Colić i Igor Vrandečić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +18 Karmela Vukov-Colić Celebrity Udala se lijepa kći Karmele Vukov-Colić, na svadbu je došao i mladenkin otac koji je dugo bio pravi misterij javnosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +26 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat vratila se na društvene mreže, a novim fotografijama očarala je i našu proslavljenu sportašicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene