''Najslađi moji!''

Prijović objavila preslatki selfie s bakom i djedom, evo i tko je od njih dvoje veći Aleksandrin fan!

Aleksandra Prijović s bakom i djedom - 2 Aleksandra Prijović s bakom i djedom - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović s bakom i djedom - 1 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Aleksandra Prijović i Rada Manojlović - 6 Aleksandra Prijović i Rada Manojlović - 5 +20 Aleksandra Prijović i Rada Manojlović - 4 Galerija

Aleksandra Prijović nakon koncerta u Osijeku pozirala je sa svojom bakom i djedom, prate ju na skoro svakom nastupu.

Aleksandri Prijović tijekom nastupanja po Hrvatskoj velika podrška bila je obitelj, što je više puta naglasila.

Njezini djed i baka posebno su ponosni na njen uspjeh, a bili su na gotovo svakom koncertu dosad u Zagrebu i Osijeku. Aleksandra je sad objavila fotografiju s njima.

"Najslađi moji", napisala je uz fotografiju iz backstagea u Osijeku.

Podsjećamo, Aleksandrin djed je nakon prvog koncerta u Osijeku rekao da je preponosan na nju. Na pitanje tko se više raduje Aleksandrinom uspjehu, on ili njegova supruga, djed je kroz smijeh odgovorio: "Više ja. Mene ona više i voli."

"Moji baka i djed živjeli su u Zagrebu 20 godina i danas, poslije 30 godina, sam išla s njima vidjeti kuću u kojoj su živjeli", rekla je Aleksandra nakon koncerata u Zagrebu u prosincu.

"Hvala vam što ste uvijek tu za mene. Voli vas vaša unuka najviše na svijetu", dodala je tada Aleksandra.

A uz nju je bila i mama Borka Mihajlović s kojom je na trećem koncertu u Osijeku i zapjevala na pozornici.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić na Instagramu Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +24 Iva Šarić - 1 Celebrity Iva Šarić ovako je obilježila uspjeh supruga Brune Petkovića, objava na Instagramu kao dokaz da je njegova najveća podrška!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatko Dalić Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene