uživaju u svojoj sreći

Iva Šarić ovako je obilježila uspjeh supruga Brune Petkovića, objava na Instagramu kao dokaz da je njegova najveća podrška!

Bruno Petković i Iva Šarić - 2 Bruno Petković i Iva Šarić - 2 Grgo Jelavić/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić na Instagramu Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić - 1 Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić - 2 Iva Šarić - 2 Iva Šarić Iva Šarić +18 Iva Šarić Galerija

Reprezentativac i igrač Dinama Bruno Petković u četvrtak je zabio gol Real Betisu i time Dinamo doveo do pobjede, a na njegov gol posebno je bila ponosna partnerica Iva Šarić.

Naša lijepa voditeljica i bivša manekenka Iva Šarić ne skriva sreću koju je pronašla s našim nogometašem Brunom Petkovićem.

Na utakmici u četvrtak Bruno je bio zvijezda te je golom iz penala Dinamo doveo u prednost, a utakmicu je putem televizora pratila i njegova supruga Iva koja je snimila taj trenutak.

U pozadini je svirala pjesma ''The next epizode'' Dr. Drea i Snoop Dogga, a sve to podijelila je na Instagram priči i pohvalila svoga supruga.

No, unatoč golu, Bruni to nije bio skroz savršen dan. Naime, HNS je protiv Petkovića pokrenuo disciplinski postupak radi njegovog komentara na izjavu Roberta Jarnija koji je rekao da neće navijati za Dinamo, već za svoj stari klub Betis.

Pogledaji ovo Bruno Petković Nogomet VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković osigurao veliku pobjedu Dinama u Europi

Podsjetimo, Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. godine. 2021. godine dobili su sina Adriana, a vjenčali su se u tajnosti na Ivin 35. rođendan prošle godine u prosincu.

"Sve je bilo priređeno u zagrebačkom restoranu, i večera za dvadesetak uzvanika, i građansko vjenčanje. Zaručeni smo već tri godine, ali se zbog obaveza nismo mogli uskladiti ranije i pronaći datum koji bi nam odgovarao. Stoga smo svadbu odlučili organizirati sada. Željela sam zimsko vjenčanje, no slučajno je ispalo da bude baš na moj rođendan", rekla je Iva za Gloriju.

Iva i Bruno kao par su mi...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Dodala je kako su ona i Bruno sve organizirali zajedno, ali bez pritiska i pompe. Nisu željeli da im to bude obaveza i opterećenje, već prilika da se svi lijepo zabave i opuste.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova konačno progovorila o vezi s glazbenikom s kojim je povezuju: ''Ljubav se dogodi kad je najmanje očekujete!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 3 Ana Maria Marković - 1 Tomas Ribeiro - 1 Tomas Ribeiro - 2 +26 Tomas Ribeiro - 3 Celebrity Najljepša hrvatska nogometašica pohvalila se poklonom od novog dečka: ''Činiš me toliko sretnom!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene