Jako je zaljubljena!

Najljepša hrvatska nogometašica pohvalila se poklonom od novog dečka: ''Činiš me toliko sretnom!''

Ana Maria Marković Ana Maria Marković Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 3 Ana Maria Marković - 1 Tomas Ribeiro - 1 Tomas Ribeiro - 2 Tomas Ribeiro - 3 Tomas Ribeiro - 4 Tomas Ribeiro - 7 Ana Maria Marković - 12 Ana Maria Marković - 11 Ana Maria Marković - 8 +20 Ana Maria Marković - 7 Galerija

Evo što je najljepša hrvatska nogometašica Ana Maria Marković dobila od novog dečka za Valentinovo, nije skrivala koliko ju je poklon razveselio.

Najljepša hrvatska nogometašica Ana Maria Marković podijelila je svoje tri fotografije pa na njima otkrila što je dobila od svog novog dečka za Valentinovo.

Nasmijana Ana Maria pozirala je pokraj velikog buketa s ružičastim cvijećem, a dobila ih je od Tomasa Ribeira, s kojim je u sretnoj vezi već nekoliko mjeseci.

''Činiš me toliko sretnom'', napisala je na fotografiji zaljubljeno.

24-godišnji portugalski nogometaš osvojio je njezino srce prošle godine, a upoznali su se kad se ona oporavljala od ozljede koljena.

"Upoznali smo se tijekom njegova boravka u Zürichu. Kad sam se ozlijedila, shvatila sam da ga trebam uz sebe. Podrška mi je i najviše je bio uz mene", potvrdila je Ana Maria za njemački Bild.

Podsjetimo, lijepa Marković rođena je u Švicarskoj, a odmalena se bavi nogometom. Od 2020. godine igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera, a sve oči bile su uprte u nju kad je zabila gol za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli.

Na Instagramu je prati više od milijun i pol pratitelja, a osim svojom ljepotom, nerijetko se hvali i nogometnim uspjesima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova konačno progovorila o vezi s glazbenikom s kojim je povezuju: ''Ljubav se dogodi kad je najmanje očekujete!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 4 Nekad i sad Nives objavila svoju fotku iz mladosti, kaže da samu sebe nije prepoznala: ''Bile su mi potrebne tri minute intenzivnog buljenja...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene