Privukla ga seksi objava

Tko je zgodna Hrvatica kojoj je Neymar lajkao fotografiju, a svjetski mediji su se raspisali o tome?

Ana Maria Marković Ana Maria Marković Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 8 Ana Maria Marković - 28 Ana Maria Marković - 30 Ana Maria Marković - 29 Ana Maria Marković - 27 Ana Maria Marković - 26 Ana Maria Marković - 25 Ana Maria Marković - 24 Ana Maria Marković - 23 Ana Maria Marković - 22 +20 Ana Maria Marković - 21 Galerija

Hrvatska nogometašica Ana Maria Marković privukla je pažnju brazilskog nogometaša Neymara seksi objavom u kockastom dresu.

Iako je Hrvatska izbacila Brazil sa Svjetskog prvenstva u Katru, najpoznatijem njihovom nogometašu Neymaru pažnju i dalje drže hrvatski motivi.

Pogledaj i ovo Ana Maria Marković ''Još ne mogu vjerovati!'' Najljepša hrvatska sportašica pohvalila se upoznavanjem jednog od najboljih nogometaša, zajedno su izveli i njegov slavljenički pokret!

Nakon utakmice s Argentinom hrvatska nogometašica Ana Maria Marković objavila je seksi fotografiju u bikiniju te kockastom dresu s brojem 11, a svi su primijetili kako joj je objavu vrlo brzo lajkao i sam Neymar.

''Bio je brz u lajkanju'', pisali su pratitelji u njezinim komentarima, a izgleda da se Hrvati Neymaru i nisu previše zamjerili s obzirom na to da zavodi zgodne Hrvatice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic)

Zgodna 23-godišnjakinja rođena je u Švicarskoj, a odmalena se bavi nogometom. Od 2020. godine igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera, a sve oči bile su uprte u nju kad je zabila gol za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli.

Na Instagramu je prati više od milijun i pol pratitelja, a osim svojom ljepotom, nerijetko se hvali i nogometnim uspjesima.

''Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa'', rekla je jednom, a čini se da joj zgodni Neymar već dulje šeta profilom jer mu se svidjelo još nekoliko njezinih fotografija. Dvojac je, navodno, već i ranije komunicirao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic)

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Šukunda Gavrilović - 5 Annie Šukunda Gavrilović - 6 Annie Šukunda Gavrilović - 7 Annie Šukunda Gavrilović - 8 +12 Annie Šukunda Gavrilović - 2 Celebrity Naša bivša misica koja je šokirala drastičnom promjenom izgleda opet je užarila društvene mreže, i to poprilično golišavom fotografijom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene