nekad i sad

Naša bivša misica koja je šokirala drastičnom promjenom izgleda opet je užarila društvene mreže, i to poprilično golišavom fotografijom

Annie Šukunda Gavrilović - 4 Annie Šukunda Gavrilović - 4 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Šukunda Gavrilović - 5 Annie Šukunda Gavrilović - 6 Annie Šukunda Gavrilović - 7 Annie Šukunda Gavrilović - 8 Annie Šukunda Gavrilović - 2 Annie Šukunda Gavrilović - 3 Annie Šukunda Gavrilović - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda Eni Šukunda - 1 +6 Eni Šukunda - 3 Galerija

Annie Šukunda Gavrilović oduševila je svoje pratitelje novom atraktivnom objavom na Instagramu.

Bivša Miss Supranational Hrvatske Annie Šukunda Gavrilović pozirala je u prozirnom crnom rublju pa fotografiju objavila na društvenim mrežama.

Svu pažnju usmjerila je upravo na svoje bujne grudi i zgodnu liniju, no nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine tetovaže. 

"Buđenje Božice", poručila je ispod u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annie Šukunda Gavrilović (@annie_sukunda_gavrilovic)

"Savršena žena", "Prezgodna", "WOW", "Ljepotica", "Ostavljaš bez riječi", "Tooo", nizalo se u komentarima. 

Prošle godine ova atraktivna plavuša udala se za 13 godina starijeg Miroslava Gavrilovića, s kojim je na medeni mjesec išla u Dubai.

Inače, Šukunda je poznata po odlasku na mnogobrojne estetske zahvate, a o njima je iskreno progovorila i za naš IN magazin u travnju prošle godine.

''U Istanbul sam odlučila otići ponajprije radi estetskog zahvata. Operirala sam nos u Hrvatskoj prije nekoliko godina iz estetskih razloga, kao i većina mladih djevojaka. Nažalost, to je završilo devijacijom. Ne bih rekla da je doktor tu nešto bio kriv, to je jednostavno opasnost koja se treba uzeti u obzir. Eto, ja sam svoju devijaciju ispravila, međutim dala sam si i deset godina manje, mogu reći'', ispričala je Eni.

U pitanju su brojni zahvati, a ispričala je i što je sve radila.

''Napravila sam midfacelift, to je kao srednji facelift koji se preporučuje mladim ženama, ženama u srednjoj dobi za zatezanje crta lica. Napravila sam chick lift, cat eye i lip lift. Htjela sam samo vratiti crte lica koje sam imala u mladosti. Zbog pušenja, zbog teške šminke ranije, načina života... To sve nosi svoje, lice se opusti... Jedino je facelift u tom slučaju trajna pomoć'', objasnila je, a za usne kaže da su prirodne.

''Prirodne! Prirodne! Ja sam samo podigla usnicu rezom, što je prirodno, tako da su moja puna usta koja svi ističu - moja usta'', istaknula je.

"Sada sam zadovoljna svojim izgledom. Riješila sam devijaciju koju sam imala, što je najbitnije, i doktor je rekao: 'Eni, ne želim te vidjeti sljedećih deset godina!''', dodala je. Otkrila je i kako je njezin odabranik Miroslav podržava u svemu, pa i njezinoj odluci da se podvrgne estetskim zahvatima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Rađa i Ana Sasso +17 Viktorija Rađa i Ana Sasso Celebrity Viktorija Rađa pohvalila se drastičnom promjenom imidža pa usput otkrila što suprug Dino misli o tome!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa s obitelji - 2 Borna Sosa s obitelji - 1 Borna Sosa s obitelji - 4 Borna Sosa s obitelji - 5 +15 Borna Sosa s obitelji - 6 Celebrity Naš reprezentativac Borna Sosa prvi put snimljen u društvu djevojke, koju je skrivao sve dosad i o njoj otkrio samo pokoji detalj

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene