Medeni mjesec iz snova

Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 1 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Galerija

Eni Šukunda dijeli seksi fotografije s medenog mjeseca u Dubaiju nakon što se nedavno udala za Miroslava Gavrilovića koji ju je zaprosio prije godinu dana.

Bivša Miss Supranational Hrvatske Eni Šukunda (31) nedavno se udala za 13 godina starijeg Miroslava Gavrilovića, a na Instagramu dijeli fotografije na kojima pokazuje koliko uživa na njihovom medenom mjesecu u Dubaiju. 

Pogledaj i ovo Eni Šukunda - 1 Zanimljiv par Naša misica koja je nedavno šokirala drastičnom promjenom izgleda udala se za 13 godina starijeg zaručnika, a već objavljuje i slike s medenog mjeseca

"Život ženice", napisala je Eni uz sliku na kojoj pozira s mužem na plaži. Bivša misica je okrenuta leđima i njezina bujna pozadina je u fokusu, a lijevu ruku drži na suprugovoj ruci. 

"Lijepo", "Prelijep par, baš si odgovarate", komentirali su njezini pratitelji. Eni je pozirala i na bazenu u crnom bikiniju te dobila komplimente za svoj seksi izgled. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annie Šukunda Gavrilović ✨ (@annie_sukunda_gavrilovic2)

"Fokusirana i voljena", napisala je bivša misica uz objavu. Šukunda je podijelila na svom Instagram storyju ružnu poruku koju je dobila i pokazala da ne mari za takve reakcije. 

"Nije bilo više silikona u ordinaciji", napisao joj je korisnik društvene mreže. "Pa što me onda provjeravaš", odgovorila mu je Eni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annie Šukunda Gavrilović ✨ (@annie_sukunda_gavrilovic2)

"Nemam vremena za energiju gubitnika ovdje", istaknula je uz poruku misica koja je blokirala ovog korisnika Instagrama. 

Inače, Šukunda je u travnju za In magazin otvoreno progovorila o svojim estetskim zahvatima i radikalnoj promjeni izgleda. 

''U Istanbul sam se odlučila otići ponajprije radi estetskog zahvata. Operirala sam nos u Hrvatskoj prije par godina iz estetskih razloga, kao i većina mladih djevojaka, nažalost to je završilo devijacijom. Ne bih rekla da je doktor tu nešto bio kriv, to je jednostavno opasnost koja se treba uzeti u obzir. Eto ja sam svoju devijaciju ispravila međutim dala sam si i deset godina manje, mogu reći'', ispričala je Eni. 

U pitanju su brojni zahvati, a ispričala je i što je sve radila.

''Napravila sam midfacelift, to je kao srednji facelifting koji se preporučuje mladim ženama, ženama u srednjoj dobi za zateznje crta lica. Napravila sam chick lift, cat eye i lip lift. Htjela sam samo vratiti crte lica koje sam imala u mladosti. Radi pušenja, radi teške šminke ranije, načina života... to sve nosi svoje, lice se opusti...jedino u tom slučaju je facelift trajna pomoć'', objasnila je, a za usne kaže da su prirodne.

''Prirodne! Prirodne! Ja sam samo podigla usnicu rezom što je prirodno, tako da moja puna usta koja svi ističu su moja usta'', istaknula je. 

"Sada sam zadovoljna sa svojim izgledom, riješila sam devijaciju koju sam imala što je najbitnije i doktor je rekao: 'Eni, ne želim te vidjeti sljedećih 10 godina'!'', dodala je. Otkrila je i kako ju njezin odabranik Miroslav podržava u svemu pa i njezinoj odluci da se podvrgne estetskim zahvatima. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene