''Još ne mogu vjerovati!''

Najljepša hrvatska sportašica pohvalila se upoznavanjem jednog od najboljih nogometaša, zajedno su izveli i njegov slavljenički pokret!

Ana Maria Marković Ana Maria Marković Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 4 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 1 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 5 Ana Maria Marković - 12 Ana Maria Marković - 11 Ana Maria Marković - 10 Ana Maria Marković - 9 Ana Maria Marković - 8 Ana Maria Marković - 7 Ana Maria Marković - 6 +24 Ana Maria Marković - 5 Galerija

Hrvatska nogometašica Ana Maria Marković podijelila je novi videozapis na Instagramu pa pokrenula lavinu reakcija fanova Cristiana Ronalda, evo gdje su se sreli.

Najljepša hrvatska nogometašica Ana Maria Marković podijelila je novi videozapis na društvenim mrežama pa dobila lavinu reakcija zbog osobe s kojom je video snimila.

Naime, Ana Maria je srela jednog od najboljih nogometaša svih vremena Cristiana Ronalda te se dvojac dogovorio da će za društvene mreže zajedno snimiti i njegov poznati pokret kad slavi gol.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic)

Da je vrlo sretna što je upoznala Ronalda naša Ana Maria nije skrivala, a u opis je dodala: ''Još ne mogu vjerovati!''.

Pogledaji ovo Cristiano Ronaldo Celebrity Ronaldo se počastio luksuznom vilom na lokaciji rezerviranoj za najbogatije, pogledajte gdje će uživati s Georginom i djecom!

Podsjetimo, lijepa Marković rođena je u Švicarskoj, a odmalena se bavi nogometom. Od 2020. godine igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera, a sve oči bile su uprte u nju kad je zabila gol za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli.

Na Instagramu je prati više od milijun i pol pratitelja, a osim svojom ljepotom, nerijetko se hvali i nogometnim uspjesima.

U domaće i svjetske medije dospjela je prošle godine kad joj je jednu fotografiju na Instagramu lajkao čak i slavni nogometaš Neymar Jr.

''Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa'', izjavila je tada iskoristivši njegov lajk u korist promicanja ovog sporta i kod žena.

A nedavno je otkrila i da je sretno zauzeta. Njeno srce ukrao je 24-godišnji Tomas Ribeiro, portugalski kolega nogometaš, a naša Ana Maria upoznala ga je kad se oporavljala od ozljede koljena.

Njegove fotografije možete pogledati OVDJE.

"Upoznali smo se tijekom njegova boravka u Zürichu. Kad sam se ozlijedila, shvatila sam da ga trebam uz sebe. Podrška mi je i najviše je bio uz mene", potvrdila je Ana Maria za njemački Bild.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Tihomir Orešković, 2016. godina Zoran Milanović i Tihomir Orešković, 2016. godina Tihomir Orešković, 2016. godina Sanja, Ella i Tihomir Orešković +16 Tihomir Orešković i Sanja Dujmović Orešković Nekad i sad Ovako je naš bivši premijer izgledao kad je započeo njegov mandat, a posljednji put kad se pojavio u javnosti bio je neprepoznatljiv!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević +18 Edina Vukojević i Kristijan Rahimovski Zanimljivosti Aki Rahimovski nikad nije govorio o svojoj starijoj kćeri, poznato je i zašto, a ona je na njegovu sprovodu rasplakala sve prisutne

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene