promijenio je imidž

Ovako je naš bivši premijer izgledao kad je započeo njegov mandat, a posljednji put kad se pojavio u javnosti bio je neprepoznatljiv!

Tihomir Orešković, 2016. godina Tihomir Orešković, 2016. godina Tomislav Kristo/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Tihomir Orešković, 2016. godina Zoran Milanović i Tihomir Orešković, 2016. godina Tihomir Orešković, 2016. godina Sanja, Ella i Tihomir Orešković Tihomir Orešković i Sanja Dujmović Orešković Tihomir Orešković i Sanja Dujmović Orešković Tihomir Orešković Tihomir Orešković i Sanja Dujmović Orešković Tihomir Orešković i Sanja Dujmović Orešković Tihomir Orešković i Sanja Dujmović Orešković +10 Tihomir Orešković i Sanja Dujmović Orešković Galerija

Tihomir Orešković 22. siječnja 2016. godine postao je premijer Hrvatske, a otad se znatno promijenio.

Prošlo je točno osam godina otkako je Tihomir Orešković postao premijer Hrvatske.

Kao povratnik iz Kanade, Tihomir je za vrijeme svojeg mandata zabavljao javnost povremenim problemima s hrvatskih jezikom, a ostao je upamćen po legendarnoj izjavi o "hrvatskim građevinama".

Otkako mu je istekao mandat, Tihomira nemamo baš često priliku vidjeti, a u svojem posljednjem pojavljivanju iznenadio je i novim imidžem.

U javnosti je posljednji put snimljen u rujnu prošle godine, kada je sa suprugom Sanjom i kćeri Ellom bio na svečanoj proslavi 25 godina Specijalne bolnice Svjetlost, a tada ga zbog brkova i brade nije baš bilo lako prepoznati.

Inače, Tihomirova kći Ella gradi pjevačku karijeru i imali smo je priliku dvaput gledati na Dori, a iako nijednom nije ostvarila znatan uspjeh, privukla je pozornost javnosti svojom atraktivnom pojavom.

Pogledaji ovo Ella Orešković Celebrity Zgodna kći našeg bivšeg premijera u sićušnom bikiniju pokazala isklesano tijelo, a pohvalila se i svojom sestrom!

Osim Elle Tihomir sa suprugom Sanjom ima i kćer Emmu te sinove Jakova i Filipa.

Kako je Orešković izgledao kad je odabran za premijera i koliko se otad promijenio, te kako izgleda njegova obitelj, pogledajte u našoj galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević +18 Edina Vukojević i Kristijan Rahimovski Zanimljivosti Aki Rahimovski nikad nije govorio o svojoj starijoj kćeri, poznato je i zašto, a ona je na njegovu sprovodu rasplakala sve prisutne

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox - 1 Samantha Fox - 5 Samantha Fox - 6 Samantha Fox - 2 +11 Samantha Fox - 4 Nekad i sad Dok su muškarci bili zaluđeni njome, ona je voljela žene, a evo kako izgleda i što radi nakon teškog razdoblja kroz koje je prošla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene