ovakvog ga još nismo vidjeli

Lijepa kći našeg bivšeg premijera objavila rijetku zajedničku fotku s ocem koji je iznenadio novim imidžem

Ella Orešković Ella Orešković Ella Orešković/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ella i Tihomir Orešković Ella Orešković Ella Orešković +0 Ella Orešković Galerija

Ella Orešković na Instagramu je objavila rijetku fotografiju s ocem Tihomirom Oreškovićem koji više ne izgleda kao za vrijeme svojeg premijerskog mandata.

Pjevačica Ella Orešković, koja je i kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, sve je popularnija na Instagramu gdje broji preko četiri tisuće pratitelja s kojima često dijeli svoje atraktivne fotografije.

Pogledaj i ovo Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Doznajte tko ime je konkurencija Kćeri Siniše Vuce i bivšeg premijera Hrvatske najveća su iznenađenja na Dori, evo što njihovi očevi o tome misle

Sada je objavila i rijetku fotku sa svojim ocem, a bivši premijer iznenadio je novim imidžem.

Ela i Tihomir pozirali su sređeni, a on ima bradu s kakvom ga dosad još nismo vidjeli. Crno-bijelu fotografiju Ella je objavila u pričama na Instagramu i možete je vidjeti u našoj galeriji.

Bivši premijer Orešković sa suprugom Sanjom ima i kćer Emmu, koja je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dok Ella u Španjolskoj studira psihologiju.

Ella je svoj pjevački debi imala na Dori 2021. kada se predstavila s pjesmom "Come this Way", koju je sama napisala, a odlazak na Euroviziju pokušala je izboriti i ove godine, s još jednom autorskom pjesmom "If you go away". Iako na Dori nije ostvarila zapaženi uspjeh, privukla je veliku pažnju domaće javnosti, koja ju je prvi put upoznala kada joj je tata postao premijer 2016. godine, a tada još bila tinejdžerica i u međuvremenu je odrasla u pravu ljepoticu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

Ella se jednom prilikom pohvalila i kako hrvatski priča bolje od tate, koji je ostao upamćen po legendarnoj izjavi o "hrvatskim građevinama" za vrijeme svojeg mandata.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +18 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, pjevačica pokazala trbuščić, a poznato je i kada stiže prinova!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner +1 Kendall Jenner Zanimljivosti Video koji je u kratkom roku postao hit: Jedva se uvukla u tijesnu haljinu, ali na ono što je uslijedilo nije računala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene