"otok milijardera"

Ronaldo se počastio luksuznom vilom na lokaciji rezerviranoj za najbogatije, pogledajte gdje će uživati s Georginom i djecom!

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Otok Palm Jumeirah Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo - 5 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo s djecom - 5 Cristiano Ronaldo s djecom - 4 +12 Cristiano Ronaldo s djecom - 3 Galerija

Cristiano Ronaldo vlasnik je više nekretnina diljem svijeta, a sada je kupio i mega vilu u Dubaiju.

Nogometaš Cristiano Ronaldo kupio je mega vilu na umjetnom otoku Palm Jumeirah u Dubaiju, piše Daily Mail.

Ekskluzivna lokacija poznata je i kao "otok milijardera", jer tamo nekretnine mogu priuštiti samo oni najbogatiji.

Ronaldo je navodno za svoju novu vilu izdvojio desetke milijuna eura, a nije poznato gdje je točno smještena na otoku. Cijene vila na ovom otoku ne idu ispod 25 milijuna eura, a u prosjeku se protežu na između 1800 do preko 4000 metara kvadratnih.

Kako izgleda otok na kojem je Ronaldo kupio vilu, pogledajte u galeriji.

Nogometaš je vlasnik brojnih drugih nekretnina diljem svijeta, a planira se umiroviti u još jednoj luksuznoj vili koju je kupio na portugalskoj obali.

Ronaldo od prošle godine igra u saudijskom klubu Al-Nassr, gdje godišnje zarađuje 200 milijuna eura. S partnericom Georginom Rodriguez i njihovih petero djece živi u Riyadhu, koji je dva sata udaljen letom od otoka na kojem je sada kupio vilu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 4 +30 Bianca Censori - 2 Celebrity Novi otužni prizori žene koja je postala definicija modne žrtve, sve joj se prelijevalo preko trakica koje je teško nazvati odjećom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput provocira iz toplijih krajeva, a nitko se ne može načuditi kako usred zime izgleda u badiću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene