Slažete li se?

Pogledajte božićne poklone zbog kojih svi prigovaraju Ronaldovoj Georgini, posebno se istaknuo jedan za koji kažu da je baš pretjeran!

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +20 Georgina Rodriguez - 2 Galerija

Georgina Rodriguez pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu što je poklonila djeci za Božić pa naišla na kritike.

Partnerica proslavljenog nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez na svom je profilu na Instagramu podijelila dio božićne atmosfere iz njihova luksuznog doma, a jednim je detaljem mnoge začudila pa čak i pomalo zgrozila.

Naime, 29-godišnja Georgina u pričama na Instagramu je objavila fotografije božićnog drvca i velikog broja poklona za djecu, među kojima se našla i mala dizajnerska torbica, što su mnogi osudili jer smatraju kako je to pretjerani poklon za 6-godišnju kćer Alanu Martinu.

Uz to je pokazala i kako je stan izgledao nakon otvaranja poklona pa priznala da izgleda kao da je njime prošao tornado.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina osim Alane Martine imaju i kćer Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prošle godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 +27 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Celebrity Partnerica Zlatana Ibrahimovića netipična je žena nogometaša, a odmah je jasno zašto se on zaljubio u njezinu osobnost!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Lovrić - 3 Ivana Lovrić Ivana Lovrić - 2 Ivana Lovrić - 4 +27 Ivana Lovrić - 5 Zanimljivosti Pjevačica grupe Colonia podijelila je sretnu vijest, ali najvažniji detalj ipak je odlučila sačuvati za sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene