kakvo iznenađenje!

Cristiano Ronaldo svoju majku na rođendan natjerao u plač, snimka tog trenutka širi se društvenim mrežama!

Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 +19 Cristiano Ronaldo - 2 Galerija

Cristiano Ronaldo iznenadio je svoju majku skupocjenim poklonom za njezin 69. rođendan.

Majka Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro, na Staru godinu napunila je 69 godina, a on nije štedio na poklonu.

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti mami je poklonio automobil Porsche Cayenne, koji vrijedi oko 100 tisuća eura, a snimka njezine reakcije proširila se društvenim mrežama.

Dolores je do automobila, preko kojeg je bila velika crvena vrpca, doveo unuk Cristiano Ronaldo Jr., a poklon ju je rasplakao.

"Ako je sretna, to je zato što je se sin sjeća, a ne zbog vrijednosti dara. Poštuj oca svoga i majku svoju i produžit će ti se dani na zemlji", napisala je Cristianova sestra Katia, koja je objavila video na Instagramu.

Ronaldo je majci za rođendan doveo i njenoj omiljenog pjevača Luana Santanu, kojem je poklonio Rolex.

Nogometaš je s majkom i ostatkom obitelji dočekao i Novu godinu, a fotografijama se pohvalio na Instagramu.

"Obitelj je sve", napisao je na društvenoj mreži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Na prvoj fotografiji pozirao je u društvu svoje dugogodišnje partnerice Georgine Rodriguez, a na zadnjoj su mu se pridružile sestre Katia i Elma te brat Hugo.

Nogometaš je i ponosni otac petero djece. Kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu dobio je s Georginom, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju 2022. godine par je nažalost izgubio sina, koji je preminuo pri porodu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 +25 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović zbog incidenta prekinula koncert, evo što ju je izbacilo iz takta: "Nađite je i je*ite joj vi mater poslije, ok?"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah +30 Lais Ribeiro i Joakim Noah Celebrity Rodila je maloljetna i živjela u teškom siromaštvu, a onda je pokorila svijet i pronašla muškarca iz svojih snova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene