imali su i poseban zahtjev

Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo +14 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s djecom su klizali na privatnom klizalištu ispred svoje kuće koje je napravila hrvatska firma.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez u organizaciji proslave 6. rođendana svoje kćeri Alane Martine angažirali su jednu tvrtku iz Hrvatske.

Par je svojoj mezimici odlučio prirediti pravu zimsku bajku u dvorištu svoje kuće u Madridu, a hrvatska tvrtka Ice Wonderland postavila im je klizalište.

"Georgina je svjetska zvijezda i za nju je poznato da predvodi svjetske trendove. Imati privatno klizalište rezervirano za obitelj i prijatelje bila je njezina velika želja i drago nam je što smo je upravo mi ostvarili", rekla je za Index Rahela Bošnjak iz Ice Wonderlanda.

Istaknula je i kako su Georgina i njezin tim izuzetno profesionalni i da je cijela suradnja bila vrlo ugodna i na visokom nivou.

"Sve što smijem reći jest da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno pokazala izuzetno brižnom osobom te joj je glavni cilj bio osigurati zabavu u kojoj će u privatnosti uživati cijela obitelj i njihovi prijatelji", kazala je pa je dodala i da je Georgina osigurala hranu za cijelu blagdansku ekipu i da se pokazala kao odlična klizačica.

"Jedini poseban zahtjev bilo je očuvati travnjak na imanju ispred kuće u Madridu gdje smo postavljali klizalište", otkrila je Bošnjak.

Georgina se snimkama sa zabave pohvalila na svojem profilu na Instagramu, gdje je prati više od 53 milijuna ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prošle godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić - 11 +27 Meri Goldašić - 12 Zanimljivosti Meri iz MasterChefa odgovorila je na pitanje koje sve zanima, što se događa s hranom koja ostane nakon kuhanja u showu?

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović +15 Miranda Čondić-Kadmenović Celebrity Razvodi se jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj, tamošnji mediji pišu o nevjeri, a oglasila se i ona sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene