ljubav još cvjeta

Rodila je maloljetna i živjela u teškom siromaštvu, a onda je pokorila svijet i pronašla muškarca iz svojih snova!

Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro - 2 Lais Ribeiro - 1 Lais Ribeiro - 3 Lais Ribeiro - 4 +24 Lais Ribeiro - 5 Galerija

Lais Ribeiro i Joakim Noah snimljeni su u trenucima nježnosti na plaži u Brazilu.

Brazilski top-model i bivša Victorijina anđelica Lais Ribeiro u sretnom je braku s umirovljenim američkim košarkašem Joakimom Noahom.

Da im u braku još cvjetaju ruže pokazali su i na plaži u Brazilu gdje su ih paparazzi ulovili u trenucima nježnosti.

Par je izmjenjivao poljupce i dodire, a snimljeni su dok su uživali u sunčanju i koktelima.

Manekenka je bila magnet za poglede i zbog svojeg minijaturnog bikinija.

Lais i Joakim zajedno su od 2018. godine, zaručili su se 2019. u pustinji u Nevadi, a u bračnu luku uplovili su u srpnju 2022.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lais Ribeiro (@laisribeiro)

Prije Joakima ljubila je i košarkaša Jareda Homana, a s njim je prekinula 2014. godine.

33-godišnja Lais je i majka 15-godišnjeg Alexandrea, kojeg je rodila sa samo 17 i odgojila ga kao samohrana majka. U to je vrijeme pohađala medicinsku školu te su ona i sin živjeli u teškom siromaštvu, dok na nagovor prijateljice nije ušla u svijet mode.

2015. godine prijavila se za agenciju Victoria's Secret, koja ju je prihvatila, ubrzo je postala i Victorijina anđelica, a 2017. godine imala je čast nositi najpoznatiji grudnjak na svijetu, koji svake godine ima privilegiju nositi neka od Victorijinih anđelica.

Grudnjak koji su dizajnirali za nju koštao je nevjerojatna dva milijuna dolara, a bio je izrađen od samo od dragog kamenja plave i žute boje, kojem je broj dosegao šest tisuća.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 +25 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović zbog incidenta prekinula koncert, evo što ju je izbacilo iz takta: "Nađite je i je*ite joj vi mater poslije, ok?"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 +26 Jelena Karleuša - 9 Celebrity Karleuša u seksi kostimu odradila reprizu dočeka, no svi su uočili gaf koji joj se dogodio dok je žestoko plesala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene