biste li je vi prepoznali?

Nives objavila svoju fotku iz mladosti, kaže da samu sebe nije prepoznala: ''Bile su mi potrebne tri minute intenzivnog buljenja...''

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus pokazala je svoju fotografiju iz mladosti na kojoj se jedva prepoznala, biste li je vi primijetili na prvu?

Nives Celzijus gledala je galeriju iz prošlosti koja je sadržavala fotografije poznatih s jedne zabave u kultnom zagrebačkom Saloonu, a na jednoj od fotografija samu sebe nije prepoznala.

Na svojoj priči objavila je fotografiju dvije djevojke koje plešu, a jedna od njih poprilično je uživala u atmosferi, no kosa joj je skrivala veći dio lica.

Zbog toga se ni sama Nives nije prepoznala, a onda je napisala:

''Bilo mi je potrebno tri minute intenzivnog buljenja u ovu fotku da shvatim da sam ova cura u trapkama JA'.'

Biste li vi prepoznali Nives na ovoj fotografiji?

  • Da
  • Ne, uopće ne liči!

Ukupno glasova:

Inače, Saloon je bio poznato mjesto okupljanja poznatih, a prije nekoliko dana podijeljene su i arhivske fotografije s 39. rođendana 2009. godine na kojima su bili Alka Vuica, koja je bila i kuma kluba, Stephan Lupino, Silvio Marić i Robert Prosinečki, Vedran Mlikota, Rajko Dujmić, Super Silva, kao i pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Saloon je inače prošle godine proslavio 53. rođendan, a novi kumovi postali su Mirna Berend i Tarik Filipović.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kekin i sin Vito Mile i Ivana Kekin Mile i Ivana Kekin Mile Kekin - 7 +21 Mile Kekin - 6 Celebrity Mile Kekin pozirao sa sinom koji nema naviku pojavljivati se na mjestima gdje su kamere, malo tko je dosad znao kako izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene