Ma bila je prezgodna!

Isplivale su fotografije Alke Vuice iz davne 2009. godine, tada joj je pripala i titula posebne kume!

Alka Vuica Alka Vuica Marijan Delija/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava 39. rođendana noćnog kluba Saloon - 10 Proslava 39. rođendana noćnog kluba Saloon - 7 Proslava 39. rođendana noćnog kluba Saloon - 5 Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Mia Begović i Alka Vuica Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 3 In Magazin: Alka Vuica Alka Vuica i Vuk Veličković +18 Alka Vuica - 3 Galerija

Alka Vuica bila je kuma kultnog zagrebačkog kluba Saloona 2009. godine, koji je tada proslavio 39. rođendan, a sada su se pojavile i fotografije sa slavlja.

Pjevačica Alka Vuica od samih početaka svoje glazbene karijere bila je jedno od viđenijih lica na javnim događanjima i zabavama, na što su nas podsjetile fotografije iz arhive s proslave 39. rođendana kultnog zagrebačkog kluba Saloon.

Bilo je to 2009. godine, a Alki je pripala čast da te večeri ponese titulu kume Saloona zajedno s glumcem Goranom Grgićem. Njih dvoje zajedno su razrezali slavljeničku tortu i pozirali za uspomenu. Alka je tada nosila kratku crnu haljinu spuštenih ramena i crnu kožnu rukavicu sa šarenim detaljima, a s lica nije skidala široki osmijeh.

Osim nje i Gorana na proslavi su bili i drugi poznati Hrvati, među kojima i Stephan Lupino, Silvio Marić i Robert Prosinečki, Vedran Mlikota, Rajko Dujmić, Super Silva, kao i pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Pogledaji ovo Alka Vuica - 3 inMagazin Koju je svjetsku zvijezdu svojim vokalom oduševila Alka Vuica: ''Nemoj se smijati, to nije nemoguće...''

62-godišnja Alka i danas je aktivna na domaćoj glazbenoj sceni, a poznata je i po tome što na Instagramu objavljuje fotografije na kojima pozira bez trunke šminke na licu te dobiva niz komplimenata na račun izgleda.

Alka iza sebe ima uspješnu glazbenu, ali i kantautorsku karijeru, a upravo su pjesme koje je ona napisala neke od najromantičnijih koje znamo. 

Pogledaji ovo Alka Vuica i Vuk Veličković Celebrity Alka Vuica objavila fotografiju s ocem svojeg sina i potvrdila u kakvom su odnosu: "Za ljubav nikad nije kasno!"

Jedan od njezinih posljednjih nastupa bio je Megadance party u Areni Zagreb, na kojem je u jednom trenutku doživjela i nezgodu kada se spotaknula i nespretno pala, no to ju nije pokolebalo, već se brzo snašla i ustala. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives prozvali caricom, a bit će vam jasno zašto kad vidite tko stoji iza raskošnog buketa ruža kojim se pohvalila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov i supruga Ilina - 11 Sandi Cenov i supruga Ilina - 5 Sandi Cenov i supruga Ilina - 2 Sandi Cenov i supruga Ilina - 1 +26 Sandi Cenov i supruga Ilina - 3 Nekad i sad Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene