Prije 18 godina

Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

Sandi Cenov Sandi Cenov Srdjan Vrancic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov i supruga Ilina - 11 Sandi Cenov i supruga Ilina - 5 Sandi Cenov i supruga Ilina - 2 Sandi Cenov i supruga Ilina - 1 Sandi Cenov i supruga Ilina - 3 Sandi Cenov i supruga Ilina - 6 Sandi Cenov i supruga Ilina - 7 Sandi Cenov i supruga Ilina - 4 Sandi Cenov i supruga Ilina - 8 Sandi Cenov i supruga Ilina - 12 +20 Sandi Cenov i supruga Ilina - 13 Galerija

Pjevač Sandi Cenov i njegova supruga Ilina proslavili su 18 godina braka, evo kako su izgledali na svoj dan vjenčanja prije skoro dva desetljeća.

Pjevač Sandi Cenov ne voli previše isticati detalje svog privatnog života, ali poznato je da je već skoro dva desetljeća u braku sa svojom suprugom llinom.

Ovih dana, Sandi i Ilina proslavili su 18. godišnjicu braka, a tim povodom Ilina je podijelila njihove nikad viđene fotografije s vjenčanja na kojima su pozirali zagrljeni. Posvetila mu je emotivan opis, a evo kako su tada izgledali.

''Naš je brak danas postao punoljetan... Ne znamo ni sami kad se to dogodilo... Vjenčanicu koju je dizajnirala Matija Vuica sam uspjela negdje zagubiti (!?), ali, srećom, putem nismo pogubili niti sami sebe, a niti jedno drugo...'', stajalo je u opisu.

''Sad će ono dvoje rezultata našeg braka reći da sam cringe'', dodala je još pa nasmijala pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilina Cenov (@ilinacenov)

Dvojac se upoznao na skijalištu Nassfeld 2005., a već tri mjeseca kasnije izrekli su sudbonosno ''da'' pred matičarom u Starogradskoj vijećnici.

Potom su otputovali na medeni mjesec na daleki Bali.

A prije Iline koja je po struci odvjetnica, Sandi je već bio oženjen s Miss Hrvatske 1994. Brankom Bebić. Javnost je zapamtila da ju je javno zaprosio uz svoju pjesmu ''Žena budi mi ti'', ali ljubav nije dugo potrajala te su se rastali. Prije nje se zaljubio u drugu misicu, Fani Čapaliju, a kraju njihova romanse navodno je presudila upravo Branka. 

U jednoj emisiji In magazina prisjetio se Fani te otkrio da se tu zapravo i nije radilo o nekoj ozbiljnoj vezi.

"Pa, to je bilo smiješno. Zoran Škugor, tadašnji menadžer, zapravo je tu priču osmislio dok se mi nismo ni poznavali. Mi smo napravili paparazzo fotke i kad smo to snimili, ja sam je pitao: ''Što ti radiš večeras, hoćemo u kino?'' i ona je rekla pa može", otkrio je.

A da ni Branka nije ona prava, znala je i njegova majka koja je na njihovom vjenčanju plakala.

Sa suprugom Ilinom ima dvoje djece, sina Mikulu i kćer Zaru.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus Miley Cyrus Miley Cyrus Miley Cyrus +22 Miley Cyrus - 1 Celebrity Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg Mark Wahlberg Mark Wahlberg +27 Mark Wahlberg - 3 Celebrity Zgodni glumac svojim mišićima obožavateljice baca u trans, a nitko i dalje ne vjeruje da je u ovakvoj formi s 52 godine!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene