jeste li i vi primijetili?

Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

Miley Cyrus Miley Cyrus Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus Miley Cyrus Miley Cyrus Miley Cyrus Miley Cyrus - 1 Miley Cyrus - 1 Miley Cyrus - 2 Miley Cyrus - 3 Miley Cyrus - 1 Miley Cyrus - 2 +16 Miley Cyrus - 4 Galerija

Danima nakon dodjele nagrada Grammy ne prestaje se pričati o istreniranim rukama Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i kako postići takve rezultate.

Pjevačica Miley Cyrus na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy pokazala je isklesanu figuru u golišavim izdanjima.

Posebno oduševljenje javnosti izazvale su njezine istrenirane ruke, o kojima se već danima ne prestaje pričati.

Pogledaji ovo Miley Cyrus Celebrity Pojavila se polugola, ali svi pričaju o njezinoj frizuri: ''Je li ovo Kurt Russell? Što joj se dogodilo s kosom?''

Poznato je da je 31-godišnja pjevačica počela raditi na svojoj figuri oko 2012. godine, malo prije nego što je objavila hit-pjesmu "Wrecking Ball", a u intervjuima je često isticala da vitku figuru ponajviše duguje pilatesu.

Sada je stručnjakinja za Daily Mail otkrila koje točno vježbe treba izvoditi kako bi se u nekoliko tjedana postigle isklesane ruke poput Mileyinih.

"Pilates oblikuje cijelo tijelo, a vježbe koje uključuju odgurivanje, povlačenje i izdržaj najbolje su za oblikovanje gornjeg dijela tijela. Takvi pokreti istovremeno jačaju ruke i oblikuju vitke mišiće", objasnila je australska trenerica Vivian Yu. Istaknula je i kako takve vježbe povećavaju fleksibilnost te umanjuju bol u mišićima.

Pogledaji ovo Miley Cyrus - 3 Celebrity Osvetnička pjesma Miley Cyrus obara sve rekorde, a fanovi su primijetili nevjerojatne detalje u spotu!

"Vježbe s bučicama i sklekovi također su brz način za oblikovanje ruku", dodala je trenerica te je preporučila kombiniranje takvih vježbi s pilatesom 3 do 4 puta tjedno.

"Uz redovitu tjelovježbu, potrebno je i paziti na prehranu, a za rezultate treba imati i strpljenja", objasnila je te je istaknula da će se rezultati pokazati nakon nekoliko tjedana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene