čovjek s iskustvom

Naš pjevač u prošlosti je ljubio dvije misice, a sada je pomogao odabrati i novu najljepšu Hrvaticu!

Sandi Cenov i Tomislava Dukić Sandi Cenov i Tomislava Dukić Marko Prpić/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov Sandi Cenov Sandi Cenov i Tomislava Dukić Sandi Cenov i Tomislava Dukić Sandi Cenov i Tomislava Dukić Sandi Cenov i Branka Bebić Ilina Cenov - 1 Ilina Cenov - 2 In Magazin: Sandi Cenov - 7 In Magazin: Sandi Cenov - 3 +17 Sandi Cenov - 3 Galerija

Sandi Cenov bio je u žiriju na izboru za Miss Hrvatske, a novoizabranoj je misici i zapjevao.

U Zagrebu je održan 27. izbor za Miss Hrvatske, a novookrunjena ljepotica je Tomislava Dukić iz Tomislavgrada.

U izboru je sudjelovao i pjevač Sandi Cenov, koji je bio član žirija, a novoj misici se pridruio i na pozornici te joj je zapjevao.

"Nisam miss, ali sam bio večeras u žiriju. I pjevao, naravno!!" pohvalio se Sandi na svojem profilu na Instagramu te je zahvalio i Hani Mašić, s kojom je na događaju izveo njihov novi duet "Ma boli me za sve".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandi Cenov (@sandicenov)

Zanimljivo je da Sandi ima iskustva s misicama. Naime, u prošlosti ih je ljubio čak dvije, a jednu je i zaprosio pjesmom.

Njegova prva misica bila je Fani Čapalija, koja je 1993. godine odabrana za najljepšu Hrvaticu, a navodno ju je ostavio zbog Branke Bebić, danas Krstulović, koja je od Fani preuzela krunu kao Miss Hrvatske 1994. Upravo je Branku Sandi zaprosio pjesmom "Žena budi mi ti", na što je ona i pristala, a njihov brak nije bio dugog vijeka.

"Pratio me glas zato što je prije nje bila Miss Hrvatske Fani Čapalija i isto smo tu nešto bili u vezi i onda je to bilo blesavo da je opet misica", priznao je nedavno Sandi u IN magazinu.

Tada je otkrio i da je njegova majka plakala na vjenčanju s Brankom.

"Da, zato što ima tu i neka vremenska ograničenja. Bio sam stvarno mlad, premlad i ona je bila premlada, srljali smo u to kao neki ludi klinci koji sve znaju u životu. Mama je jednostavno osjećala da to neće biti to, ali, naravno, to mi nikad nije mogla reći. Mi smo zapravo oboje tada bili toliko pod lupom javnosti da ništa nismo mogli bez javnosti", ispričao je Sandi.

Tom se prilikom prisjetio i veze s Fani.

"Pa, to je bilo smiješno. Zoran Škugor, tadašnji menadžer, zapravo je tu priču osmislio dok se mi nismo ni poznavali. Mi smo napravili paparazzo fotke i kad smo to snimili, ja sam je pitao: 'Što ti radiš večeras, hoćemo u kino?' i ona je rekla pa može", otkrio je.

Sandi je danas u sretnom braku i sa suprugom Ilinom ima dvoje djece, sina Milkulu i kćer Zaru.

Par se upoznao 2005. na poznatom skijalištu Nassfeld, a 2006. vjenčali su se pred matičarom u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Prije toga sudbonosno da izgovorili su i na Baliju, no morali su odraditi hrvatsko vjenčanje kako bi brak bio valjan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Seve se Zagrebom šetala u minjaku pa priznala da je ta odluka bila pogrešna: ''Vrijeme izdržaja: 2 minute, 14 sekundi''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Ivica Kostelić i Ante Kostelić Gips +25 Premijera dokumentarca Ivice Kostelića Transat Celebrity Janica Kostelić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, uživala je u obiteljskom izlasku i nije skidala osmijeh s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene