''zna se odakle smo!''

Seve se Zagrebom šetala u minjaku pa priznala da je ta odluka bila pogrešna: ''Vrijeme izdržaja: 2 minute, 14 sekundi''

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina i Borut Pahor Severina - 8 Severina - 7 Severina - 6 +19 Severina - 3 Galerija

Severina se javila na Instagramu pa rekla što misli o ovom hladnom vremenu koje je zahvatilo Hrvatsku, čini se da baš i nije oduševljena.

Naša pjevačica Severina objavila je svoje nove fotografije na Instagramu, a njima je dodala jedan zanimljiv opis.

Prošetala se jednom ulicom u Zagrebu pa pozirala za fotografije, a na sebi je nosila kožnu minicu, džemper, crne hulahopke i niske crne čizme.

No čini se da joj je to bila pogrešna odluka jer je uz fotografije napisala: ''Zimogrozna Dalmatinka bez jakete. Vrijeme izdržaja: 2 minute, 14 sekundi.''

Pratitelji su joj u komentarima pisali da su i oni također zimogrozni, a javio se i jedan Dalmatinac s komentarom: ''Jaketa i cvike. To je to. Odmah se zna odakle smo!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Hladnije vrijeme u Hrvatskoj Severina će morati izbjeći odlaskom u toplije krajeve, a to će joj barem malo uspjeti za Novu godinu jer će nastupiti u Crnoj Gori u Kotoru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives Celzijus snimila video u prozirnim tajicama s kožnim tangicama, pogledajte zašto joj svi pišu da je najljepša u Europi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić, Želim život Lidija Bačić In Magazin: Lidija Bačić i Davor Garić - 1 +26 In Magazin: Lidija Bačić - 4 Celebrity Lidija Bačić ovu pogrešku u krevetu ne bi oprostila niti jednom muškarcu: "Pa bila bih sigurno u šoku. Stalo bi sve!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene