poput holivudskih diva

Je li ovo jedno od najglamuroznijih Severininih izdanja? Pozirala je i s frajerom zbog kojeg je ovako zablistala!

Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Jurica Galoić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Promocija Severininog spota za pjesmu Tridesete Severina Severina - 3 +19 Severina - 4 Galerija

Severina je na promociji spota za svoju pjesmu "Tridesete" zablistala u stilu holivudskih diva.

Pjevačica Severina (51) na sceni je prisutna od početka devedesetih i danas slovi za jednu od najvećih zvijezda regije.

Tijekom karijere izbacila je brojne bezvremenske hitove, a jedan od njih je i pjesma "Tridesete" s albuma "Zdravo, Marijo", s čije su svečane promocije spota sada isplivale fotografije.

Bilo je to 2008. godine, a tada je, kako pjesma kaže, Severina još bila u svojim tridesetima, točnije, imala je 36 godina.

Svečana promocija spota održana je u zagrebačkom hotelu Regent Esplande, a Severina je tada zablistala u jednom od svojih najglamuroznijih izdanja.

U elegantnoj bijeloj haljini s krznenim ogrtačem i raskošnom ogrlicom, Seve je izgledala poput holivudskih diva, a pozirala je i s frajerom koji je djelomice bio zaslužan za njezinu besprijekornu pojavu, vizažistom Eduardom.

Jednako očaravajuće izgledala je i u spotu u kojem je bila u posebnom korzetu napravljenom od tisuća kristala Swarovski.

U to se vrijeme još nije bila ostvarila kao majka. Sina Aleksandra rodila je u veljači 2012. godine, a godinu dana kasnije prekinula je vezu s njegovim ocem Milanom Popovićem.

U rujnu 2015. stale je pred oltar s Igorom Kojićem, od kojeg se razvela nakon šest godina braka.

Danas je, koliko je poznato, Severina slobodna žena, no svako malo se u medijima nagađa o njezinu ljubavnom životu.

Kako je Seve izgledala prije 15 godina i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda - 9 Chriztel Renae Aceveda - 8 Chriztel Renae Aceveda - 7 Chriztel Renae Aceveda - 6 +15 Chriztel Renae Aceveda - 5 Celebrity Zbog ove djevojčice u Supertalentu se opet plakalo, morate poslušati što je to bilo vrijedno zlatnog gumba: ''Da netko s toliko duše pjeva o Hrvatskoj...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 9 Iva Grgurić - 10 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 6 +28 Iva Grgurić - 11 Celebrity Hrvatica koju Srbi obožavaju doživjela je veliki šok: ''Ostala sam bez cijele ušteđevine, jedna gospođa me izigrala i prevarila...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene