Sve se odvilo u tajnosti

Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić i Bruno Petković Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 2 Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 3 Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić - 2 +22 Bruno Petković i Iva Šarić Galerija

Iva Šarić otkrila je detalje vjenčanja s nogometašem Brunom Petkovićem, evo tko su im bili kumovi, a i gdje je tajna svadba organizirana.

Naša lijepa voditeljica i manekenka Iva Šarić i Bruno Petković prije nekoliko su dana stali pred oltar, točnije na njezin 35. rođendan, koji je proslavila 20. prosinca.

Iva i Bruno tajanstven su par, ali detalje svog vjenčanja i ekskluzivne fotografije podijelili su za Gloriju.

"Sve je bilo priređeno u zagrebačkom restoranu, i večera za dvadesetak uzvanika, i građansko vjenčanje. Zaručeni smo već tri godine, ali se zbog obaveza nismo mogli uskladiti ranije i pronaći datum koji bi nam odgovarao. Stoga smo svadbu odlučili organizirati sada. Željela sam zimsko vjenčanje, no slučajno je ispalo da bude baš na moj rođendan", rekla je Iva za Gloriju.

Dodala je kako su ona i Bruno sve organizirali zajedno, ali bez pritiska i pompe. Nisu željeli da im to bude obaveza i opterećenje, već prilika da se svi lijepo zabave i opuste.

Iva je za tu priliku odabrala čak dvije vjenčanice Blumarine iz zagrebačkog salona Le Concept by Alex Aleksandre Dojčinović - jednu za fotografiranje, a drugu za večeru.

"Brunin kum je bio suigrač iz Dinama Arijan Ademi, a moja kuma prijateljica iz djetinjstva Roberta Vekić. Ovo nam je bilo već četvrto kumstvo", rekla je Iva.

Na vjenčanju su bili i Ivini sinovi Carlos i Leon iz prvog braka te sinčić Adrian kojeg ima s Brunom.

Nakon slavlja su s prijateljima, kumovima i djecom otputovali u tople krajeve, a s nepoznate lokacije već je podijelila neke fotografije.

"Prvi put za Božić nećemo biti kod kuće, ali nama je ionako najvažnije da smo zajedno, gdje god bili. Ove godine neću morati ništa pripremati, ali hoću za Novu godinu. Dočekat ćemo je u Zagrebu i već mi se društvo najavilo", rekla je Iva.

Podsjetimo, Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. godine. Gloria piše da je sada uzela i njegovo prezime pa se sada preziva Petković.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinja Celebrity Lijepa Luce opet je viđena u društvu friško rastavljenog glazbenika, odala ih je njezina kolegica iz Kumova, a šuškanja o ljubavi su sve glasnija!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +24 Severina Celebrity Severina je pokazala s kim je provela božićnu večer, jednom muškarcu njezin se sin posebno obradovao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene