važno je biti na oprezu!

Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Ronald Gorsic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatko Dalić Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +19 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović upozorila je svoje pratitelje na brojan lažni sadržaj koji se pojavljuje na internetu, pozvala je fanove da pripaze koji je njen pravi profil.

Kolinda Grabar-Kitarović javila se na Facebooku i upozorila na brojne lažne profile i deepfake sadržaj koji kruži društvenim mrežama.

"U vremenu kada tehnologija brzo napreduje, važno je biti na oprezu. Lažni profili i deep fake sadržaji sve su češći, a neki od njih mogu zloupotrijebiti i moje ime. Budite oprezni i uvijek provjeravajte izvore informacija", napisala je Kolinda i objavila linkove svojih profila na Facebooku, Instagramu i Twitteru.

"Uvijek komuniciram preko gore navedenih kanala. Provjeravajte sadržaje koje primite kako biste izbjegli prevarante i zaštitili svoje financije i osobne podatke. Budite dio lanca obrane i nemojte lažne sadržaje promovirati ili prosljeđivati drugima", napisala je.

Inače, Kolinda se nedavno vratila iz daleke Koreje u kojoj je prisustvovala Zimskim olimpijskim igrama mladih u Gangwonu 2024. Oduševljenje ovom državom nije skrivala, a podijelila je i mnoštvo fotografija sa sportskog događanja.

Potom, po povratku u Hrvatsku, sa suprugom Jakovom Kitarovićem viđena je u Varaždinu gdje su pratili Davis Cup.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova konačno progovorila o vezi s glazbenikom s kojim je povezuju: ''Ljubav se dogodi kad je najmanje očekujete!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 3 Ana Maria Marković - 1 Tomas Ribeiro - 1 Tomas Ribeiro - 2 +26 Tomas Ribeiro - 3 Celebrity Najljepša hrvatska nogometašica pohvalila se poklonom od novog dečka: ''Činiš me toliko sretnom!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene