''malo je reći dama''

Kolinda se javila iz Koreje, evo što je na njoj ukralo svu pozornost: ''Moja kraljica bila i ostala!''

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +21 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović pohvalila se fotografijama iz Koreje, a svu pozornost ukrali su hrvatski navijački simboli koje je nosila.

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je nove fotografije na svom Instagramu te otkrila da je u Koreji.

"Veliko hvala Republici Koreji i korejskom narodu na srdačnom dočeku i izuzetnom iskustvu na Zimskim olimpijskim igrama mladih u Gangwonu 2024! Posebno sam ponosna na Team Croatia, hvala vam što ste tako lijepo predstavili Hrvatsku!", napisala je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Otkrila je još da je prisustvovala završnoj svečanosti Zimskih olimpijskih igara te da je u dobrom društvu pratila događanje. Također, oduševila ju je korejska kultura, ali je najavila da će o tome više pričati sljedećih dana.

Ipak, na fotografijama zimske idile koju je objavila pozornost su ukrali navijački hrvatski simboli koje je nosila – kapa s crveno-bijelim kockicama.

"Divna žena, lijepa", "Ljepota", ''Moja kraljica bila i ostala", "Malo je reći dama", "Moja ljubav", glasili su samo neki od komentara njezinih pratitelja.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Naša bivša predsjednica nakon dugo vremena snimljena u društvu muškarca koji se nekad nije odvajao od nje, a i za ovaj se izlazak baš sredila!

Podsjetimo, u posljednje vrijeme glavna je tema i Kolindina vitka figura koju ima. Iako o svom izgledu nikad nije voljela pričati, na njenim novijim fotografijama odmah je vidljivo da je svoju liniju uspjela srediti i smršavjeti.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 5 +24 Brad Pitt - 3 Celebrity Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +25 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u novom videu pokazala kćerkicu i nježne trenutke s njom: ''Prelijepo te vidjeti ovako sretnu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene