Dobro raspoloženi

Kolinda i Jakov snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a pridružio im se i poznati Hrvat kojeg ona jako cijeni i voli

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Zeljko Hajdinjak/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatko Dalić Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 3 Zlatko Dalić Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović - 2 Jakov Kitarović - 1 Jakov Kitarović - 3 +21 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović snimljeni su na Davis Cupu u Varaždinu gdje su se družili sa Zlatkom Dalićem.

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se nakon dužeg vremena sa svojim suprugom Jakovom Kitarevićem u javnosti i to u Varaždinu, gdje su pratili Davis Cup.

Fotografi su dobro raspoložene Kolindu i Jakova snimili na tribinama, srčano su navijali i družili se s izbornikom naše nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem. Kolinda je na sebi nosila jaknu s motivima Hrvatske i natpisom Croatia, dok je Jakov nosio tamne hlače, majicu i sako.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda pokazala tko joj pravi društvo u Maroku: "Je li to Nadan Vidošević? Super ste!"

Jakov i Kolinda zadnji put su se u javnosti pojavili na svečanoj dodjeli priznanja našim najboljim sportašima, ali fotografi ih tada nisu uspjeli zajedno snimiti, a njihovi zajednički izlasci postali su prava rijetkost.

Kolinda i Jakov su mi kao par:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Kolinda je jednom prilikom objasnila zašto je to tako otkako joj je prošao mandat.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je Kolinda za Gloriju.

Pogledaji ovo Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Nekad i sad Pogledajte kako je Kolinda ugostila kralja Charlesa prilikom posjeta Hrvatskoj, pomogao joj je i Jakov koji je zabavljao Camillu!

Tom je prilikom istaknula i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila +34 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 +25 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković pokazala prve rezultate povratka u formu nakon poroda, pohvalila se da na tome marljivo radi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene