priredila svečanu večeru

Pogledajte kako je Kolinda ugostila kralja Charlesa prilikom posjeta Hrvatskoj, pomogao joj je i Jakov koji je zabavljao Camillu!

Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine POOL / PIXSELL / Igor Kralj/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine +19 Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Galerija

Kralj Charles III. slavi 75. rođendan, a tim smo se povodom prisjetili njegova susreta s Kolindom Grabar-Kitarović 2016. godine.

Dok je još bio princ, britanski kralj Charles III. sa suprugom Camillom posjetio je hrvatsku u sklopu kraljevske balkanske turneje.

Bilo je to 2016. godine, a kraljevski par u Zagrebu je dočekala tadašnja predsjednica hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom Kitarovićem.

Kolinda je tada na Pantovčaku organizirala svečanu večeru na koju je bilo pozvano još 60 osoba iz hrvatskog javnog života, među kojim su bili političari, znanstvenici, umjetnici i predstavnici vjerskih zajednica.

Bivša predsjednica sjedila je za čelom stola, uz budućeg britanskog kralja, s kojim je tijekom večeri nazdravljala i ćaskala, dok se Jakov družio s Camillom.

"Hrvatska je iznimno iskoristila prilike koje joj je donio mir. Gospođo predsjednice, želim čestitati Hrvatskoj na njezinim postignućima i želim vam svima i dalje mir i napredak. Kao što želim i da odnosi između naše dvije zemlje jačaju u godinama koje su ispred nas. I siguran sam da hoće", rekao je princ Charles u zdravici na večeri.

"Danas popodne vidio sam dio Zagreba i ne mogu vam reći koliko je lijepo vidjeti kako je ovaj divan grad obnovljen s osjećajem. Ne može biti bolje ilustracije iznimnog napretka koji ste postigli u posljednjih dvadeset godina", rekao je.

Zdravicu je završio na hrvatskom jeziku, rekavši: "Hvala lijepa. Živjeli."

Osim Zagreba, Charles je posjetio i Kopački rit.

Charlesova posjeta Hrvatskoj prisjetili smo se povodom njegova 75. rođendana, a kako ga je Kolinda tada ugostila i koliko se bivša predsjednica od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene