Nemjerljiva ljubav

Rijedak izlazak izbornika Dalića i lijepe supruge, zajedno su još od srednje škole, a svoje carstvo izgradili su od nule!

Zlatko Dalić - 2 Zlatko Dalić - 2 Marko Prpic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić sa suprugom - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 5 Zlatko Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Davorka Dalić - 1 Davorka Dalić - 3 Davorka Dalić - 4 Davorka Dalić Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 +17 Zlatko i Davorka Dalić - 1 Galerija

Zlatko Dalić bio je jedan od brojnih poznatih koji su prisustvovali rođendanskom koncertu Teške industrije, a pridružila mu se lijepa supruga Davorka koja se rijetko s njim pojavljuje u javnosti.

Izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić voli prisustvovati koncertima i drugim sportskim događanjima kad nema obveze oko naše momčadi, a ovog puta uživao je u koncertnoj večeri u Lisinskom.

Dalić je na rođendan Teške industrije stigao sa suprugom Davorkom, a par su fotografi uhvatili dok su sjedili u prvom redu pored drugih poznatih.

Pogledaji ovo Poznati na tribinama - 13 Celebrity Pogledajte koji su poznati Hrvati žestoko navijali za naše vaterpoliste u finalu protiv Španjolske, bilo je napeto do kraja!

U javnost ne izlaze često, ali svi znaju da su u braku od 1992. godine. Dalić je u intervjuima često za suprugu govorio kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje su prebrodili u braku, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

Bračni par Dalić zajedno ima sinove Tonija i Brunu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 +23 Marin Miletić i kćer Marta - 1 Celebrity Naš saborski zastupnik pohvalio se velikim uspjehom mlađe kćeri: ''Srce tatino, čestitam''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 7 Elsa Pataky - 6 Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky - 3 +29 Elsa Pataky - 4 Celebrity Već svi znaju da ima tijelo iz snova, ali kad je u ovom badiću okrenula leđa, teško je bilo skinuti pogled s nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene